Szkoda to zabawa w kazdym wieku na jego nie minie moda, jeszcze wnuki sie pobawia [emoji23] a tak jak zawsze ktos przyjdzie z dzieckiem nawet jak dzieci wyrosna to coś jest do zabawyMoja mama co ładniejsze zabawki po mojej siostrze zachowała bo jej było szkoda (jest 9 lat ode mnie młodsza). Teraz jak się doczekała wnuków to powyciągała i się super bawią.
Ja też sądzę, że długo nie sprzedamy tych klocków jeśli w ogóle kiedyś to nastąpi, ale z maniakiem Lego i jego zachowywanie pudełek nie wygram
reklama
aga6
Fanka BB :)
Ja wlasnie zrobilam ciasto z tej kaszy ;-)I co ja teraz jem? Smaki z dzieciństwa.... kasza manna z syropem malinowym!! Matko jakie pyszne
aga6
Moj dzis tak odkurzyl ze myslalam ze go udusze :dA ja to nienawidzę sprzątać. Z drugiej strony jak już sprzątam to muszę wytrzeć wszystkie zakamarki, dlatego się denerwuję jak mój mąż sprząta bo on tylko "rynek" sprząta.
A jeśli możesz napisać to czy robiłaś do końca ciąży zastrzyki w brzuch tzn po prawej i po lewej stronie,czy później ramię bądź udo?@kampina, ze tak ro ujme po ostatniej ciazy mam wprawe. Ale przyznam, ze teraz trudniej mi sie robi. Na szczescie siniakow nie mam
Beata86
Mój tez mi pomaga, ale to tak szybko to robi że ja tylko mówie: co już?Moj dzis tak odkurzyl ze myslalam ze go udusze :d
Chce pomóc ale czasami to mam ochotę mu podziękować za takie sprzątnie i pomaganie
@Papillonek1980 wysoki polysk to mialam, jak sie wprowadzalam. Przy malym to... ah, nie nadazam. Tez mam psa... i lenia nieziemskiego ostatnio
@Jaasna o tym ostatnim... porod... to narazie nie chce myslec
@Adeline89 pozycze ci psa i kota na tydzien, to wszystkiego ci sie ode chce i przestaniesz widziec slady [emoji2]
@iskierka2610 wspaniale wiadomosci
@kampina do konca robilam w brzuch. I nie tylko prawa lewa strona a dookola calego pepka. Sa takie miejsca, gdzie mniej boli, bo mniej ukrwione. Teraz chyba tez do konca w brzuch. Tylko potem pamietam, ze czekalam gdzie sie mlody wypnie i robilam tam, gdzie go nie bylo [emoji1] a tak szczerze, to nie jestes wstanie ukluc dziecka, bo warstwa skory jest dosc gruba. Poza tym to zastrzyki podskorne i krotka igla
@Adeline89 pozycze ci psa i kota na tydzien, to wszystkiego ci sie ode chce i przestaniesz widziec slady [emoji2]
@kampina do konca robilam w brzuch. I nie tylko prawa lewa strona a dookola calego pepka. Sa takie miejsca, gdzie mniej boli, bo mniej ukrwione. Teraz chyba tez do konca w brzuch. Tylko potem pamietam, ze czekalam gdzie sie mlody wypnie i robilam tam, gdzie go nie bylo [emoji1] a tak szczerze, to nie jestes wstanie ukluc dziecka, bo warstwa skory jest dosc gruba. Poza tym to zastrzyki podskorne i krotka igla
Mialam kiedys psa w domu ,teraz mam dwa na dworze, jak byl w domu labrador to codzien odkurzalam ,a jak mylam podlogi to on grzecznie lezal w kacie i czekal az wyschna, jak z dworu przychodzil to wiedzial,ze łapki musze mu wytrzec [emoji5] nie bylo, zle ,nie wiem jak z kotem@Papillonek1980 wysoki polysk to mialam, jak sie wprowadzalam. Przy malym to... ah, nie nadazam. Tez mam psa... i lenia nieziemskiego ostatnio
@Adeline89 to tak jak bys miala wyliniala sxczotke, ktora codziennie wszedxie gubi wlosy. Moj pies tez grxevznie lexy jak sprzatam, ale codziennie tej sietsci i piachu. Nie chce mi sie latem myc lap. A teraz ciagle inna pogoda, to viagle gubi siersc. Wvzesniej codziennie odkurzalam. Ale teraz... i jesxcze wozek... nie, wybacz calymi dniami jestem sama, a przy tym kreawieniu wole uwazac. Wystarczy, ze Natusia nosze.
A ciebie podziwiam
A ciebie podziwiam
No to jasne, ja nie mialam dziecka wtedy to moglam latac i ogarniac [emoji5] teraz mam dwa psy na dworze jeden bernenski pies pasterski suczka takze siersci od groma by bylo w domu [emoji23] drugi foksterier zmieszany z posokowcem pies. Na samym podworku po nich trzeba co rusz zagrabiac dziury ,albo po tym mlodym smieci sprzatac ,bo jeszcze nie rozumie [emoji23] psy sa fajne,ale obowiazek niestety jest dlatego ja do domu juz bym nie chciala, tak jak w pracy to na dworze biegają od rana, nocą maja kojce i spia.@Adeline89 to tak jak bys miala wyliniala sxczotke, ktora codziennie wszedxie gubi wlosy. Moj pies tez grxevznie lexy jak sprzatam, ale codziennie tej sietsci i piachu. Nie chce mi sie latem myc lap. A teraz ciagle inna pogoda, to viagle gubi siersc. Wvzesniej codziennie odkurzalam. Ale teraz... i jesxcze wozek... nie, wybacz calymi dniami jestem sama, a przy tym kreawieniu wole uwazac. Wystarczy, ze Natusia nosze.
A ciebie podziwiam
reklama
Ja w sumie kawy nie odstawiłam, ale ostatnio bardzo mało jej piję, bo po prostu mi nie wchodzi:/A jak u Was z kawa?
Wszystkie odstawilyscie kawe z kofeina na rzecz tej zbozowej? Dla mnie ta zbozowka to masakra... Nie jestem w stanie tego pic
Moja ginekolog powiedziala mi, ze na jedna zwykla kawe dziennie moge sobie pozwolic - taka jedna w pracy to dla mnie jak zbawienie,w weekend staram sie nie pic w ogole, choc czasem musze.
Wiadomo, że żadne badania (nawet amniopunkcja) nie dają 100% pewności, ale dla mnie chociaż te 90%, które daje Pappa to już bardzo dużo, a 99% przy nifty to już w ogóle.No tylko nifity tez moze wyjść błędny i on nie rozwieje wszystkiego jak amino. Ja nie robię tez pappa bo moj lekarz stwierdził ze przy mojej panice o wszystko stanowczo odradza
PięknieBoże, dostałam smsa. Popłakałam się ze szczęścia. Mam się zgłosić po odbiór wyników. To taki nasz tajny kod z lekarzem. Sms oznacza że wszystko jest ok., telefon z umówieniem na konsultacji i wizytę, coś poszło nie tak. Jestem taka szczęśliwa!!!
To lepsze niż wygrana w Totka!!! Zdrowa Niunia!!! Nawet płeć nie ma takiego znaczenia jak to, żeby było zdrowe! Hurrrraaaaa!!!!
SuperJa już po. Mały dobrze się ma. Tętno 171. Oczywiście z podniecenia zapomniałam poprosić o zdjęcie. Ale 3.09 mam prenatalne więc pewnie wszystko będzie. No i zapytałam czy mam robić ten test Pappa to powiedział że on najpierw robi usg prenatalne i jak coś wychodzi źle to wtedy dopiero wyniki krwi. Zwolnienie dał mi bez problemu.
Ja dzisiaj nawet miałam całkiem niezłą nockę, ale w pracy kocioł i urwanie głowy. Wróciłam do domu tak padnięta, że zasypiałam na stojąco. Nawet się na chwilkę położyłam, ale zaraz teściowa przyprowadziła mi córkę, więc trzeba było wstać. I teraz staram się dotrwać do wieczora.
Podziel się: