reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@paulina.blachut super wieście [emoji173]

@aga6 widać ładnie człowieczka,widać [emoji16][emoji16]

@Beata86 ja tylko rok młodsza i przy sobie dzidzi nie mam tylko moje serduszka na cmentarzu....wierzę, że w końcu musi się teraz udać tak jak nam wszystkim !!![emoji6]
@Beata86 to i tak daleko wybiegają Twoje myśli bo moje najdalej to do połowy września [emoji16][emoji16]

@Jivka ooo tak Kaszuby są piękne, zielone no ja jestem zakochana [emoji16][emoji16]

Mam nadzieję że w marcu będziemy się razem cieszyć:) trzeba wierzyć że będzie dobrze:)

My nad morze mamy 1,5 godziny A nie byliśmy od dwóch lat. Mój mąż się bał z małym jeździć A teraz te moje koszmarne mdłości i też nie pojechaliśmy nigdzie. Może we wrześniu się uda.

Mój mąż też narzeka na apstynecje. Jutro pewnie się dowiem co dalej.

Dla mnie słodycze mogą nie istnieć :) Najchętniej to byn wciągnęła papryczki jalapeno w panierce albo stripsy w kfc:D

A skończyło się na tym że zjadłam chleb w jajku o_O

Mega często jestem głodna, ale dziubię jak wróbelek... Wydaje mi się że zjem konia z kopytami a po kilku gryzach już mam dosyć. Straszne to:p

reklama
Do góry