reklama
KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Gdzie trzeba wejść żeby widzieć te inne tematy?Gapa ze mnie, dopiero zauważyłam że forum marcówek ma też inne tematy![]()
Beata86
Fanka BB :)
Gapa ze mnie, dopiero zauważyłam że forum marcówek ma też inne tematy![]()
Na spokojnie ja tez wszystkiego dowiadywałam się czasami przypadkiem albo dopytywałam dziewczyn
Dopisz sie do tabelki jeśli chcesz
Beata86
Gdzie trzeba wejść żeby widzieć te inne tematy?![]()
marcowe mamy 2019 - tam znajdziesz inne tematy
Ja właśnie jem czekoladę ta taka prawdziwa z orzechami. Ale miałam ciężki dzień i to w nagrodę..Nie umiem się opanować.... wciąż coś jem i nie jest to super wartościowe... mnóstwo słodyczy i słodkich owoców... mięso może nie istnieć.
Ja się nie mogę jakoś zdecydować w tej ciazy. Raz mam ochotę na słodycze a za chwilę na pikantne.... I tylko mdłości po wszystkim takie same...
Kasia323
A u mnie zero mdłości i ochota na słodkie a za chwilę mogę zagryzc ogórkiem kiszonym!Ja właśnie jem czekoladę ta taka prawdziwa z orzechami. Ale miałam ciężki dzień i to w nagrodę..
Ja się nie mogę jakoś zdecydować w tej ciazy. Raz mam ochotę na słodycze a za chwilę na pikantne.... I tylko mdłości po wszystkim takie same...
@paulina.blachut super wieście [emoji173]
@aga6 widać ładnie człowieczka,widać [emoji16][emoji16]
@Beata86 ja tylko rok młodsza i przy sobie dzidzi nie mam tylko moje serduszka na cmentarzu....wierzę, że w końcu musi się teraz udać tak jak nam wszystkim !!![emoji6]
@Beata86 to i tak daleko wybiegają Twoje myśli bo moje najdalej to do połowy września [emoji16][emoji16]
@Jivka ooo tak Kaszuby są piękne, zielone no ja jestem zakochana [emoji16][emoji16]
@aga6 widać ładnie człowieczka,widać [emoji16][emoji16]
@Beata86 ja tylko rok młodsza i przy sobie dzidzi nie mam tylko moje serduszka na cmentarzu....wierzę, że w końcu musi się teraz udać tak jak nam wszystkim !!![emoji6]
@Beata86 to i tak daleko wybiegają Twoje myśli bo moje najdalej to do połowy września [emoji16][emoji16]
@Jivka ooo tak Kaszuby są piękne, zielone no ja jestem zakochana [emoji16][emoji16]
reklama
Beata86
Nie umiem się opanować.... wciąż coś jem i nie jest to super wartościowe... mnóstwo słodyczy i słodkich owoców... mięso może nie istnieć.
U mnie odwrotnie
Podziel się: