reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Cześć :)
Dzisiaj mam moc do działania. Robię obiad, drożdżowe pieke ze sliwkami. Spac mi sie chciało w pracy, a po powrocie do domu odzyskałam siły. Nie czuję się dzisiaj wcale w ciąży.

reklama
Nie umiem się opanować :sad:.... wciąż coś jem i nie jest to super wartościowe... mnóstwo słodyczy i słodkich owoców... mięso może nie istnieć.

Nie umiem się opanować :sad:.... wciąż coś jem i nie jest to super wartościowe... mnóstwo słodyczy i słodkich owoców... mięso może nie istnieć.
Ja właśnie jem czekoladę ta taka prawdziwa z orzechami. Ale miałam ciężki dzień i to w nagrodę..
Ja się nie mogę jakoś zdecydować w tej ciazy. Raz mam ochotę na słodycze a za chwilę na pikantne.... I tylko mdłości po wszystkim takie same...

Ja właśnie jem czekoladę ta taka prawdziwa z orzechami. Ale miałam ciężki dzień i to w nagrodę..
Ja się nie mogę jakoś zdecydować w tej ciazy. Raz mam ochotę na słodycze a za chwilę na pikantne.... I tylko mdłości po wszystkim takie same...
A u mnie zero mdłości i ochota na słodkie a za chwilę mogę zagryzc ogórkiem kiszonym!

@paulina.blachut super wieście [emoji173]

@aga6 widać ładnie człowieczka,widać [emoji16][emoji16]

@Beata86 ja tylko rok młodsza i przy sobie dzidzi nie mam tylko moje serduszka na cmentarzu....wierzę, że w końcu musi się teraz udać tak jak nam wszystkim !!![emoji6]
@Beata86 to i tak daleko wybiegają Twoje myśli bo moje najdalej to do połowy września [emoji16][emoji16]

@Jivka ooo tak Kaszuby są piękne, zielone no ja jestem zakochana [emoji16][emoji16]

reklama

U mnie odwrotnie:) kostki czekolady to do ust nie wezmę, coś słodkiego to beż czekolady a własnie jem mięso z zupy którego kiedyś bym nie zjadła:p

Do góry