magdalena.
Fanka BB :)
I ja witam, córka tez chciała wstać o 6 ale poddusilam ja i pospala do 7.30 ale ja nieprzytomna...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nie ma Ale na tel nie mogę edytować. Spróbuję potem na komputerze.
Ja już też na nogach. Spałam dziś u siostry bo idę zaraz do pracy pogadać a nie ma kto być z Młodą. Siostra na urlopie że swoimi więc popilnuje mojej troche. Nienawidze spac u kogos.... jakos tak zawsze sie czyje skrepowana. Jednak u siebie to u siebie.
Trzymajcie kciuki za reakcję szefowej.
Kręgosłup mnie niestety boli.... na dole. I barki. Wybierała się na masaże takie porządne Ale nie wiem czy teraz moge
Ja nie wiem czy taki zwykły mi pomoże. Już miałam o nic. Mój mąż chodził na taki gdzie naciskają te bolace punkty... Podobno boli straszliwie Ale po 2 wizytach ulga niesamowita....Na taki normalny masaż to na pewno nie. Ale są masaże dla kobiet w ciąży, w dużych miastach na pewno znajdziesz kogoś, kto takie masaże robi. Albo w szkołach rodzenia. Tylko nie wiem, czy jest to wskazane w pierwszym trymestrze.
Monika ja niezmiennie polecam wizytę u dobrego osteopaty. Działa cuda.Ja nie wiem czy taki zwykły mi pomoże. Już miałam o nic. Mój mąż chodził na taki gdzie naciskają te bolace punkty... Podobno boli straszliwie Ale po 2 wizytach ulga niesamowita....
Jeśli chodzi o córkę to mogę się wypowiedzieć jako opiekunka w żłobku zauważyłam że dzieci tak się zachowują gdy mama jest w ciazy, za każdym razem się sprawdziło, mimo że rodzice np jeszcze dziecku o tym nie mówili to dziecko to wyczuwa i jest wtedy bardziej marudne, nie wie czego chce, częściej płacze chce być noszone i częściej przytulane niż zwykleU nas z córą ostatnio to samo -.- w jakim wieku Twoja?
Mnie tez brzuch wieczorem pobolewa ale staram sie juz mojego wredotka nie dzwigac i jest lepiej.
Apetyt mam slaby ale juz zauwazylam ze musze jesc częściej po kilka gryzów i lepiej mi tak. Bo nie jest mi niedobrze z głodu dodatkowo.
No moj ma 7 lat a od kilku dni wieczorem przed spaniem jak cycus przychodzi i sie tuli, co wczesniej nigdy nie chciał [emoji23] ja mam wrażenie,ze on sie domyśla,bo mowie,ze ma uważać na brzuch i przychodzi rano i zawsze temat o rodzeństwieJeśli chodzi o córkę to mogę się wypowiedzieć jako opiekunka w żłobku zauważyłam że dzieci tak się zachowują gdy mama jest w ciazy, za każdym razem się sprawdziło, mimo że rodzice np jeszcze dziecku o tym nie mówili to dziecko to wyczuwa i jest wtedy bardziej marudne, nie wie czego chce, częściej płacze chce być noszone i częściej przytulane niż zwykle
U nas tez jest ostatnio dramat mimo tego że moj syn jest rok starszy od Agi córkiJeśli chodzi o córkę to mogę się wypowiedzieć jako opiekunka w żłobku zauważyłam że dzieci tak się zachowują gdy mama jest w ciazy, za każdym razem się sprawdziło, mimo że rodzice np jeszcze dziecku o tym nie mówili to dziecko to wyczuwa i jest wtedy bardziej marudne, nie wie czego chce, częściej płacze chce być noszone i częściej przytulane niż zwykle
Na pewno wyczuwaNo moj ma 7 lat a od kilku dni wieczorem przed spaniem jak cycus przychodzi i sie tuli, co wczesniej nigdy nie chciał [emoji23] ja mam wrażenie,ze on sie domyśla,bo mowie,ze ma uważać na brzuch i przychodzi rano i zawsze temat o rodzeństwie
Dzieci czują zmiany i na swój sposób odreagowuja my w żłobku zawsze mówimy jak dziecko marudne to albo zbliża się jakaś choroba albo mama w ciazyU nas tez jest ostatnio dramat mimo tego że moj syn jest rok starszy od Agi córki