reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Mój też właśnie ostatnio ma taki okres że stał się strasznym przylepa i nikt nie może się nim zajmować tylko mama więc siłą rzeczy też na ręce muszę go brać, a waży już 17 kg. Też mnie brzuch od dźwigania go Boli. Może to jakiś etap wspólny dla dzieci przed 3 urodzinami bo mój przecież też listopad.
Czy któraś z Was bolą plecy?Ja ogólnie mam problemy z kręgosłupem, ale ostatnio tak inaczej krzyż mnie boli i czuje ze to od ciąży ale chyba za wczesnie na takie dolegliwości.

Mnie plecy bolą, ale jak na razie tylko jak długo siedzę w jednej pozycji, na przykład w samochodzie.

Ja tabelki nie widzę:/ Na kompie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam ogólnie problem z plecami A teraz jest tylko coraz gorzej. Mam co tydzień fizjoterapie i codziennie ćwiczę Ale na razie to nie pomaga. Jak w ciągu dnia za dużo się nachodze to wieczorem nie mogę się ruszyć. A to dopiero początek...
Co do mdłości to najgorzej mam jak rano otworzę lodówkę.... masakra i wieczorem jak się kładę już do łóżka.

Mój też właśnie ostatnio ma taki okres że stał się strasznym przylepa i nikt nie może się nim zajmować tylko mama więc siłą rzeczy też na ręce muszę go brać, a waży już 17 kg. Też mnie brzuch od dźwigania go Boli. Może to jakiś etap wspólny dla dzieci przed 3 urodzinami bo mój przecież też listopad.
Czy któraś z Was bolą plecy?Ja ogólnie mam problemy z kręgosłupem, ale ostatnio tak inaczej krzyż mnie boli i czuje ze to od ciąży ale chyba za wczesnie na takie dolegliwości.

Mnie już tez bolą, ale po pierwszej ciąży w moim przypadku wiem ze będzie gorzej niestety... tez mam problemu z kręgosłupem bo mam skrzywienie i przebyta choroba scheuermanna. W pierwszej ciąży miałam taka kumulacje bólu kręgosłupa ze nie mogłam prawie w ogóle spać, leżeć przez tydzień, straszne to było. Nie mogłam znaleźć pozycji która przyniosłaby mi nawet chwilowa ulgę. :(

Link do: Tabelka dziewczyny jak którejś nie ma wpiszcie sie do tabelki
Mnie nie ma Ale na tel nie mogę edytować. Spróbuję potem na komputerze.

Ja już też na nogach. Spałam dziś u siostry bo idę zaraz do pracy pogadać a nie ma kto być z Młodą. Siostra na urlopie że swoimi więc popilnuje mojej troche. Nienawidze spac u kogos.... jakos tak zawsze sie czyje skrepowana. Jednak u siebie to u siebie.

Trzymajcie kciuki za reakcję szefowej.

Kręgosłup mnie niestety boli.... na dole. I barki. Wybierała się na masaże takie porządne Ale nie wiem czy teraz moge

reklama
Witam się i ja. Ja te już od 6 nie śpię niestety trzeba iść do pracy a córka do szkoły. Wakacje się już u nas skończyły i dzisiaj zaczyna się rok szkolny.

Do góry