mala-rybka
Fanka BB :)
A mi kawa wchodzi najlepiej [emoji16]nie herbata, nie woda, nie jakieś napoje, tylko właśnie kawa z mlekiem, to jest to!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słusznie. Lepiej uważać za bardzo niż coś przegapić. Nie ma co panikować, ale można pokazać się lekarzowi.
A mi wyszła pierwszy raz w życiu ... opryszczka. Na ustach mam. Mąż ma niemal ciągle, ja nie złapałam, a tu trach. Użyłam kremu miejscowo, zeszło, mam nadzieję, że nie zaszkodzi. "Uroki" tej ciąży, wieczne nerwy i stres czy wszystko będzie dobrze. Chciałabym, żeby już był marzec, a ja z malutką Lilianką już w domu.
Nie, nad morzem, w Jarosławcu.Witam nowe Mamusie
U mnie "2 kg mniej" po kawie. Ech, może jednak słabiutka kawa nie jest zła. Smaczna była. I tak mam małe ciśnienie (90/50, 100/60 jak się zdenerwuje) to kawa akurat mi podniesie. Te spirale z ziemniaka to w Zakopanem?
U mnie dziś klasyka rosól i pieczony kurczak
Też zauważyłam że łyk coca coli przynosi ulgę.Niestety mam to samo, niby mdłości lżejsze a dziś znów powrót. Zapach szamponu, kremu i całej zawartości lodówki znów przeszkadza. Pomaga mi... łyk coca coli
Ja zjadłam dzisiaj rosół [emoji16] i w sumie jak pomyślę o czymś innym to zaczyna mnie głowa i brzuch boleć i czuję głód, a nie wiem co chce
Ja jakby mnie nie odrzuciło od kawy to bym piła bo lubię a też mam niskie ciśnienie. Ale w poprzedniej ciąży już chyba od piątego miesiąca mogłam pić bo zaczął mi normalny smak wracać. Teraz też chyba są 3 rzeczy które jem że smakiem a resztę się zmuszam.Witam nowe Mamusie
U mnie "2 kg mniej" po kawie. Ech, może jednak słabiutka kawa nie jest zła. Smaczna była. I tak mam małe ciśnienie (90/50, 100/60 jak się zdenerwuje) to kawa akurat mi podniesie. Te spirale z ziemniaka to w Zakopanem?
U mnie dziś klasyka rosól i pieczony kurczak