W ogóle to witam nowe dziewczyny i gratuluję. Ja po tych wakacjach to pewnie z 10 kg przytyje. Ciągle mam ochotę na takie kręcone ziemniaki na patyku, jakby frytkochipsy. Jakie to jest pycha... Już dziś dwa wszamalam, a dopiero dziś żeśmy tu przyjechali.
reklama
Ja na wakacjach tez jadlam, godry, lody, karkowki ,obiady mega syte , dwa kg przybylo wtedy,ale w domu po tygodniu zeszlo [emoji23] ja dzis po jednym dniu z kg więcej bede miecW ogóle to witam nowe dziewczyny i gratuluję. Ja po tych wakacjach to pewnie z 10 kg przytyje. Ciągle mam ochotę na takie kręcone ziemniaki na patyku, jakby frytkochipsy. Jakie to jest pycha... Już dziś dwa wszamalam, a dopiero dziś żeśmy tu przyjechali.
Papillonek1980
Fanka BB :)
Witam nowe Mamusie
U mnie "2 kg mniej" po kawie. Ech, może jednak słabiutka kawa nie jest zła. Smaczna była. I tak mam małe ciśnienie (90/50, 100/60 jak się zdenerwuje) to kawa akurat mi podniesie. Te spirale z ziemniaka to w Zakopanem?
U mnie dziś klasyka rosól i pieczony kurczak
U mnie "2 kg mniej" po kawie. Ech, może jednak słabiutka kawa nie jest zła. Smaczna była. I tak mam małe ciśnienie (90/50, 100/60 jak się zdenerwuje) to kawa akurat mi podniesie. Te spirale z ziemniaka to w Zakopanem?
Z której części? Może gdzieś niedaleko siebie mieszkamyHej
Ja jestem z Irlandii
Kawę można spokojnie pić, o ile nie przesadza się z ilością. 1-2 kawy dziennie są ok, o ile nie pijesz do tego litra coliWitam nowe Mamusie
Mnie akurat od kawy totalnie odrzuciło póki co, może w drugim trymestrze apetyt na kawę mi wróci
Papillonek1980
A ja jakoś się uparłam, że kawy nie można bo to używka. I odstawiłam. Ale teraz niejako zmuszona wypiłam i dobrze mi z tym.Kawę można spokojnie pić, o ile nie przesadza się z ilością. 1-2 kawy dziennie są ok, o ile nie pijesz do tego litra coli
Mnie akurat od kawy totalnie odrzuciło póki co, może w drugim trymestrze apetyt na kawę mi wróci
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Ja też oficjalnie na Dzień KobietCześć dziewczyny!
Również dołączam do grona - termin mam na 8 marca, a wg USG na 12.03.2019.
Gratuluję wszystkim i pozdrawiam!
reklama
jagoda87
Witam nowe mamusie! [emoji6]
Ja nareszcie mogę odpocząć przez trzy tyg miałam gości w domu i dzisiaj nareszczie zostaliśmy sami w trójkę [emoji4]
Co do kawy jak najbardziej można pic jeżeli nie ma problemów z wysokim ciśnieniem, mnie niestety odrzuciło od kawy a zawsze pomagała mi w tych sprawach...
Ja nareszcie mogę odpocząć przez trzy tyg miałam gości w domu i dzisiaj nareszczie zostaliśmy sami w trójkę [emoji4]
Co do kawy jak najbardziej można pic jeżeli nie ma problemów z wysokim ciśnieniem, mnie niestety odrzuciło od kawy a zawsze pomagała mi w tych sprawach...
Podziel się: