reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny jak piwo to karmi zurawionowe pychotka, albo łomża grejfrutowa jak lemoniada smakuje. Wszystko oczywiscie bezalkoholowe.
Ja Was doczytuje ale brak czasu na pisanie. Od wtorku urlopuje na dzialce nad jeziorkiem I na zmiane albo jeziorko albo basen. Zobaczymy jak dlugo tu wytrzymam ale do 15 sierpnia mam urlop to mam nadzieje ze wszystkie upaly juz mina.
Karmi ma alkohol

reklama
Ja Karmi nie piję, ale Warkę 0,00% w małej puszce zdarzało sie mi wypić w te upały, w ogóle mam problem z piciem, bo nawet woda mi nie smakuje :|
Mam milion rzeczy do zrobienia, a nic a nic mi się nie chce, dzis jest równo 9 tc, szczerze liczę że po 12 tc odżyje...
Hehe ja nie wiem czy odzywlam pozniej moj syn lubial kopać co trochu po nocach to dopiero wiec nie dawal mi zyc [emoji846]bylo to przyjemne ,bo byłam spokojna,ale spalam na pol gwizdka

Witam, okres powinnam dostać dopiero ok 7 sieprnia, ale czułam że muszę zrobić test, w poniedziałek miałam lekkie różowe plamienie, a od dwóch dni skurcze podbrzusza jak w okresie (nigdy przed miesiączka takich skurczy nie miałam). Wczoraj zrobiłam dwa testy i na oby dwóch druga kreska blada. Dzisiaj rano trzeci test to samo - blada kreska. Raczej takiego psikusa trzy testy by nie robiły, prawda? Podejrzewam że do zapłodnienia doszło 17 lipca więc to jeszcze bardzo wcześnie. Kiedy powinnam iść do lekarza? Będę bardzo wdzięczna kochane za odpowiedzi :)

Załączniki

• 15333968538527852244063455019951.jpg
    15333968538527852244063455019951.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 85
Witam, okres powinnam dostać dopiero ok 7 sieprnia, ale czułam że muszę zrobić test, w poniedziałek miałam lekkie różowe plamienie, a od dwóch dni skurcze podbrzusza jak w okresie (nigdy przed miesiączka takich skurczy nie miałam). Wczoraj zrobiłam dwa testy i na oby dwóch druga kreska blada. Dzisiaj rano trzeci test to samo - blada kreska. Raczej takiego psikusa trzy testy by nie robiły, prawda? Podejrzewam że do zapłodnienia doszło 17 lipca więc to jeszcze bardzo wcześnie. Kiedy powinnam iść do lekarza? Będę bardzo wdzięczna kochane za odpowiedzi :)
Ładne kreseczki, mysle ze nie ma watpliwosci ;) do lekarza za ok 2-3 tygodnie bym poszla. W tym czasie mozesz zrobic beta hcg. Chyba, ze leczysz sie na cos albo miewasz niski progesteron to szybciej umów lekarza :)

Gratulacje

Ładne kreseczki, mysle ze nie ma watpliwosci ;) do lekarza za ok 2-3 tygodnie bym poszla. W tym czasie mozesz zrobic beta hcg. Chyba, ze leczysz sie na cos albo miewasz niski progesteron to szybciej umów lekarza :)
Dziękuje za odp:) szybko nam poszło, jedynie miesiąc starania, jesteśmy w szoku:) oby wszystko było dobrze. Jeszcze we wrześniu lecimy na wakacje do Grecji trochę mam obawy teraz jak jestem we wczesnej ciąży, ale podobno nie można tak myśleć... Co ma być to będzie :) a te skurcze skurcze podbrzusza przypominające skurcze okresowe są normalne? Buziaki

A to chyba już będzie kwietniowe dzieciątko. No jesteś na podobnym etapie jak ja... u mnie @ma być jutro a od poniedziałku już blada kreska na teście. A wczoraj już ładnie różowa więc w poniedziałek trzeba iść betę zrobić.

reklama
Dziękuje za odp:) szybko nam poszło, jedynie miesiąc starania, jesteśmy w szoku:) oby wszystko było dobrze. Jeszcze we wrześniu lecimy na wakacje do Grecji trochę mam obawy teraz jak jestem we wczesnej ciąży, ale podobno nie można tak myśleć... Co ma być to będzie :) a te skurcze skurcze podbrzusza przypominające skurcze okresowe są normalne? Buziaki
Te skurcze brzucha sa normalne...tez mialam na poczatku i czasem jeszcze sie pojawiaja :) gratuluje tak w ogole. Ja o ciazy wiem od miesiaca, zdazylam poryczec sie na pierwszym usg a nadal to do mnie nie dociera :p

Do góry