reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Dzisiaj mialam pierwsza wizyte. Termin z om 22 marzec ale z usg wychodzi tydzien wczesniej. Zdziwilo mnie ze lekarka nie zalozyla mi jeszcze karty ciazy, a serduszko bilo. Za dwa tygodnie nastepna wizyta.
Ja dalej nadrabiam zaleglosci, duzo sie u Was dzieje!
Mi tez lekarz nie dal dopiero za dwa tygodnie jak bede miec 9 tydz. Zalozyl sobie tak o wkleil zdjecie wypisal i polozyl na biurku widzialam,ze miał tam pare.

reklama
Dziewczyny tak sie objadlam tymi grilami itp,ze brzuch mi wydelo, az zle sie czuje, od dzis dieta, bo przegielam
Ja wczoraj też grill i do wieczora czułam [emoji849] a w pracy byłam na 3h i nic nie pomogło !!! Masakra, a o 21 wielki Głodek mnie złapał

Dzisiaj naleśniki... My z gyrosem, a dzieciaki z dżemem [emoji4]

I na basen w ten upał

Ja wczoraj też grill i do wieczora czułam [emoji849] a w pracy byłam na 3h i nic nie pomogło !!! Masakra, a o 21 wielki Głodek mnie złapał

Dzisiaj naleśniki... My z gyrosem, a dzieciaki z dżemem [emoji4]

I na basen w ten upał
Az mnie zemdlilo jak napisalas o gyrosie [emoji23] przezarlam sie 1kg więcej na wadze, stopuje moj zoladek nie wytrzymał, inaczej zawsze jadlam wiec sie porzadzilam,a teraz cierpie. Najadlam sie na noc,salatek, karkowki,kiełbasy, frytek, a dzis masakra, zostalo jedzenie z wczoraj nawet nie chce go oglądać [emoji23]

Spooko ja jestem na luty a zostaje juz tutaj ;-)
Też niby jestem lutowa ale zostaje tu bo taki termin mam z om :)
Weszłam na wagę, i ten +0.5 kg znikl. Ważne tyle co wczesniej, pewnie przez te upały człowiekowi jeść się nie chce, ale za to czuję się jak bym miała z 10+ kg

Wlasnke dziewczyny jak tam u was z wagą jak na razie ? Ja schudłam 2 kilo A nie wymiotuje. Mdli mnie całymi dniami Ale walczę z tym i jem według mnie normalnie.

W ogóle to boję się strasznie że utyje dużo bo zawsze miałam do tego tendencję. Przed ciążą wysyłam 75kg przy wzroście 173 czyli wg BMI to już nadwaga. Teraz waze 73.

reklama
W ogóle to boję się strasznie że utyje dużo bo zawsze miałam do tego tendencję. Przed ciążą wysyłam 75kg przy wzroście 173 czyli wg BMI to już nadwaga. Teraz waze 73.
Ja z synem jak zaszlam w ciążę wazylam 62 doszlam do 95 kg nawet nie wiem,czy nie więcej. Teraz wazylam 58 juz mam 59, jestem pol roku od diety na ktorej schudlam 22 kg więc musze sie trzymać diety boję sie efektu jo-jo ,ostatnio przegielam z jedzeniem ,od dzis pasuje ,bo az źle sie zaczęłam czuc

Do góry