reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny jak piwo to karmi zurawionowe pychotka, albo łomża grejfrutowa jak lemoniada smakuje. Wszystko oczywiscie bezalkoholowe.
Ja Was doczytuje ale brak czasu na pisanie. Od wtorku urlopuje na dzialce nad jeziorkiem I na zmiane albo jeziorko albo basen. Zobaczymy jak dlugo tu wytrzymam ale do 15 sierpnia mam urlop to mam nadzieje ze wszystkie upaly juz mina.
Karmi ma %

O tym ze jest 0,5 wiem. Nie spedza mi to snu z powiek jak jedno wypije lub zjem cos niezdrowego od czasu do czasu, ale kazdy robi jak uwaza.

Mozna tylko jest ryzyko infekcji jezeli masz do nich tendencje :p
Wlasnie tez sie nad tym zastanawialam, ale normalnie grzech sobie odmowic schlodzenia w takie dni. Na plazy pelno ciezarnych szukajacych ochlody. Infekcje w ciazy sie zdazaja nawet czasami tylko z tego powodu ze ph sie zmienia. Mnie tak cala ciaze meczyly. Ginekolog mowil ze wazne zeby nie zostawiac nie leczonej.

Wlasnie tez sie nad tym zastanawialam, ale normalnie grzech sobie odmowic schlodzenia w takie dni. Na plazy pelno ciezarnych szukajacych ochlody. Infekcje w ciazy sie zdazaja nawet czasami tylko z tego powodu ze ph sie zmienia. Mnie tak cala ciaze meczyly. Ginekolog mowil ze wazne zeby nie zostawiac nie leczonej.
Jak cos sie dzieje to po prostu poprosic gina o globulki. W sumie tak jak piszesz.. w ciazy i bez pluskania w kąpieliskach łatwo o infekcję. Ja po weekendzie bede plywac w rzece <3 nie odmowie sobie tej przyjemnosci

Aaaa ja mam zakaz kąpania [emoji24][emoji24] nogi ewentualnie. @aga6 a Ty przy dopochwowej luteinie możesz? Mi lekarz powiedział, że lepiej nie.

reklama
Ja mam basen,ale sie nie kapie, bo boję infekcji, i bez kapania dostałam to sie boje co by bylo po kapaniu

Do góry