Tak będzie napewno kwiecień ale nie mogłam znaleźć forum dotyczące tego miesiąca zaraz postaram się przenieść tak, pójdę w poniedziałek zbadać krew jestem w szoku,że tak szybko udało się zajsc widocznie to Juz ten czasA to chyba już będzie kwietniowe dzieciątko. No jesteś na podobnym etapie jak ja... u mnie @ma być jutro a od poniedziałku już blada kreska na teście. A wczoraj już ładnie różowa więc w poniedziałek trzeba iść betę zrobić.
reklama
Heda
Fanka BB :)
Kwietniowe mamy 2019... jakby miało pomóc w szukaniu...Tak będzie napewno kwiecień ale nie mogłam znaleźć forum dotyczące tego miesiąca zaraz postaram się przenieść tak, pójdę w poniedziałek zbadać krew jestem w szoku,że tak szybko udało się zajsc widocznie to Juz ten czas
aga6
Spooko ja jestem na luty a zostaje juz tutaj ;-)Tak będzie napewno kwiecień ale nie mogłam znaleźć forum dotyczące tego miesiąca zaraz postaram się przenieść tak, pójdę w poniedziałek zbadać krew jestem w szoku,że tak szybko udało się zajsc widocznie to Juz ten czas
Heda
Z tymi terminami nigdy nic nie wiadomo rok temu miałam urodzić w czerwcu a wyszło że kwiecień...Spooko ja jestem na luty a zostaje juz tutaj ;-)
Beatamarzec
Początkująca w BB
Dzisiaj mialam pierwsza wizyte. Termin z om 22 marzec ale z usg wychodzi tydzien wczesniej. Zdziwilo mnie ze lekarka nie zalozyla mi jeszcze karty ciazy, a serduszko bilo. Za dwa tygodnie nastepna wizyta.
Ja dalej nadrabiam zaleglosci, duzo sie u Was dzieje!
Ja dalej nadrabiam zaleglosci, duzo sie u Was dzieje!
Marcówka19
Zaciekawiona BB
ApapCo na bol zęba?:-(
Martalenka18
Zaciekawiona BB
To w sumie nie kest zły pomysł... a ten prywatny lekarz nie będzie coś mówił na temat tego ze mam badania z kasy?Mi w lux medzie ani na nfz nie chcieli dac l4.. dobrze ze poszlam prywatnie i od razu dostalam (to w puerwszej ciazy bylo) bo okazalo sie ze jakies tam komplikacje i gdybym w pracy podzwigala troche to kiepsko mogloby sie to skonczyc.
A teraz poszlam na zwolnienie dwa tygodnie po tym jak wyszly 2 kreski na tescie.
No i te pierwsze badania tyle kosztują.. warto isc chociaz na jedna wizyte na nfz zeby dali Ci na nie skierowanie zeby nie placic.
Mozesz tez ciaze prowadzic w dwoch miejscach i miec dwie karty ciazy ;-) to Twoj wybor
Marcówka19
Zaciekawiona BB
Z moich obliczeń wynika że mój termin 29.03 więc ktoz to wie czy nie czasem kwietniowa będęZ tymi terminami nigdy nic nie wiadomo rok temu miałam urodzić w czerwcu a wyszło że kwiecień...
reklama
aga6
Nic mu do tego :-) w sumie mi moja sama zaproponowala zebym w lux medzie albo na nfz zrobila. Mowila nawet zeby prenatalne zrobic gdzies indziej jak mam taniej lub za darmo.To w sumie nie kest zły pomysł... a ten prywatny lekarz nie będzie coś mówił na temat tego ze mam badania z kasy?
Podziel się: