reklama
Na termy raczej srednio bo tam woda ciepła. Male baseny z jacuzzi tez nie. Zwykły basen tak.Dziewczyny a nam w naszym cudownym stanie można jechać na asen albo termy
kwasek
Fanka BB :)
Mam tak samo, w poprzedniej ciąży na forum dołączyłam jak już byłam w 7 mięs więc wszystkie tylko się chwaliły brzuchami. Nigdy nawet nie pomyślałam o poronieniu, czy że w ogóle moze być coś nie tak. Teraz tylko czekam z niecierpliwością na kolejne USG by usłyszeć że jest ok.Wiecie co ... jakoś czuję wewnętrzny strach i niepokój... tyle z nas utraciło ciążę. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie myślałam o tym a teraz po prostu mnie to przeraża
Jaasna
Ja piwa zwyklego nie lubie.
Ze smakowych tylko Somersby czasem wypilam ma pol z mezem.
A zanim w ciaze teraz zaszlam to w upaly te 0% wypilam, a ostatnio jak je sprobowalam to mi wcale nie podeszlo. W sumie niewiele trace
Aaa, i moj maz troche teorii zna co do produkcji piw i zadno piwo nie ma calkiem 0%. Tam sie miesza lemoniade z piwem do 0,5%, co daje jakis tam np. 0,002. Niewiele, tyle co by sie mocno dojrzale jablko zjadlo.
Wiec na dobra sprawe mozna nie pic, ale tez mozna wypic bez wyrzutow
Ze smakowych tylko Somersby czasem wypilam ma pol z mezem.
A zanim w ciaze teraz zaszlam to w upaly te 0% wypilam, a ostatnio jak je sprobowalam to mi wcale nie podeszlo. W sumie niewiele trace
Aaa, i moj maz troche teorii zna co do produkcji piw i zadno piwo nie ma calkiem 0%. Tam sie miesza lemoniade z piwem do 0,5%, co daje jakis tam np. 0,002. Niewiele, tyle co by sie mocno dojrzale jablko zjadlo.
Wiec na dobra sprawe mozna nie pic, ale tez mozna wypic bez wyrzutow
Jaasna
Tez jestem wyczulona na zapachy.Dzień dobry[emoji4]właśnie biorę się za obiad.narobie kotletów na 2 dni bo taki upał ze nie idzie stać w kuchni bo w mieszkaniu temperatura podczas gotowania rosnieee[emoji47]
Jak samopoczucie dziewczyny?mam straszne wyczuty węch i wymiotuje czesto[emoji21]
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny.
Przykro mi z powodu strat[emoji17]
Miłego dnia
I taka padnieta jestem, obiad maz zrobi, ja nie mam sily
A jeszcze po 18 idziemy z dziecmi do wesolego miasteczka, a wieczorem na koncert chcemy z mezem pojsc.
Na teraz nawet myslami nie chce mi sie ruszac z kanapy
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja jak pytalam ginekologa czy moge chodzic na basen to powiedzial ze mogę. Termy z tego co wiem to na pewno nie bo za ciepla woda .
Ja dzis tez jakos wyjątkowo zle sie czuje przyszykowalam obiad zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym i położyłam sie zanim dojdzie w piekarniku.
Ja dzis tez jakos wyjątkowo zle sie czuje przyszykowalam obiad zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym i położyłam sie zanim dojdzie w piekarniku.
reklama
Podziel się: