reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U mnie w rodzinie same baby (trzy pokolenia wstecz), u mojego faceta (przynajmniej w jego linii) cztery dziewczyny... słabe widoki na chłopców :D ale w razie co zgłoszę się po przepis na kolejne :p

Życie bywa przewrotne. U nas wszędzie w rodzinach zawsze ma się albo dwie dziewczynki, albo dwóch chłopców. Tylko u mnie jest inaczej. Byłam pewna, że będzie dwóch chłopców. A tu taka niespodzianka...

Ja bym chciała chłopca- marzenie od dzieciństwa. Facet by chciał chłopca, ale twierdzi ze będzie dziewczynka. I ja tez mam przeczucie na dziewczynkę, bo nawet dla chłopca imiona mi się nie podobają :D

Ja w pierwszej ciąży myślałam tylko o imionach dla dziewczynki. Nic innego nie brałam pod uwagę [emoji23] i był chłopak. W drugiej ciąży brałam pod uwagę tylko chłopca. Jest dziewczyna [emoji23]także ten...

Nie wiem jak wy... Ale ja widzę, że jestem w ciazy. Ciagle wzdęty brzuch ktory byl wczesniej wycwiczony do wciągania A teraz już nie bardzo mi to wychodzi...
Jutro wchodzę w 8 tydzien. 8+0.

Ciekawe ile będę musiała poszerzyć suknie slubna skoro teraz jest na styk [emoji848]

Adeline89 trzymam kciuki za wizytę o 16.00 [emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
Witam :) nie wiem czy nie za wczesnie, ale po kilku dniach spóźnienia miesiączki postanowilam zrobic test ciążowy na ktorym zobaczylam jedną wyraźną kreskę i druga ledwo widoczna :) następnego dnia wybralam sie na beta hcg ktore wynioslo 38, dzisiaj powtórzyłam po 48h wynosi 119 :) moj ginekolog wraca z urlopu 15 sierpnia, w ktorym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie? :)
Gratulacje myślę ze dwa tygodnie powinnaś poczekac jeszcze i wtedy iść na usg

Nie wiem jak wy... Ale ja widzę, że jestem w ciazy. Ciagle wzdęty brzuch ktory byl wczesniej wycwiczony do wciągania A teraz już nie bardzo mi to wychodzi...
Jutro wchodzę w 8 tydzien. 8+0.

Ciekawe ile będę musiała poszerzyć suknie slubna skoro teraz jest na styk [emoji848]

Adeline89 trzymam kciuki za wizytę o 16.00 [emoji110][emoji110]
Mnie tez wzdelo,a do tego chyba z kg przytylam od tego jedzenienia z nerwow, nie pamietam kiedy na kibelku nawet bylam.

reklama
Do góry