KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Termin z om wypada mi na 31 marzec, dodam ze mam juz trzylatka ktory również urodzil sie 31 marca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w rodzinie same baby (trzy pokolenia wstecz), u mojego faceta (przynajmniej w jego linii) cztery dziewczyny... słabe widoki na chłopców ale w razie co zgłoszę się po przepis na kolejne
Ja bym chciała chłopca- marzenie od dzieciństwa. Facet by chciał chłopca, ale twierdzi ze będzie dziewczynka. I ja tez mam przeczucie na dziewczynkę, bo nawet dla chłopca imiona mi się nie podobają
Olaf (wg niego to bałwan) lub Liliana
Hej!Termin z om wypada mi na 31 marzec, dodam ze mam juz trzylatka ktory również urodzil sie 31 marca
Gratulacje myślę ze dwa tygodnie powinnaś poczekac jeszcze i wtedy iść na usgWitam nie wiem czy nie za wczesnie, ale po kilku dniach spóźnienia miesiączki postanowilam zrobic test ciążowy na ktorym zobaczylam jedną wyraźną kreskę i druga ledwo widoczna następnego dnia wybralam sie na beta hcg ktore wynioslo 38, dzisiaj powtórzyłam po 48h wynosi 119 moj ginekolog wraca z urlopu 15 sierpnia, w ktorym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie?
Mnie tez wzdelo,a do tego chyba z kg przytylam od tego jedzenienia z nerwow, nie pamietam kiedy na kibelku nawet bylam.Nie wiem jak wy... Ale ja widzę, że jestem w ciazy. Ciagle wzdęty brzuch ktory byl wczesniej wycwiczony do wciągania A teraz już nie bardzo mi to wychodzi...
Jutro wchodzę w 8 tydzien. 8+0.
Ciekawe ile będę musiała poszerzyć suknie slubna skoro teraz jest na styk [emoji848]
Adeline89 trzymam kciuki za wizytę o 16.00 [emoji110][emoji110]
Jakie kwity? Pierwsze slysze.Przy pierwszym powinna być cc bo wody odzeszly a córka urodziła się po 13 godzinach a przy drugim szybki poród ake waga spora 3980 i okrecony pempowina dlatego go ciągnęły i złamany obojczyk. Nastawiam się na cc i będę załatwiać kwity