reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Matko, to rzeczywiście straszne przeżycia, ale chyba nie bylo dobrego rozpoznania na sn? Skoro dzieciaczki takie wymęczone w wyniku sn, nie powinni od razu robic cc? U mnie w rodzinie niestety zmarło dziecko w wyniku komplikacji po sn, ale to byly inne czasy, matce na brzuch położna siadała! Brzuch wyciskali, i niestety - tragedia, trauma dla calej rodziny na lata. Ja spróbuje sn, ale omijam szpitale, chwalące sie wysokim współczynnikiem sn, boje sie "zmuszania" do sn.
Przy pierwszym powinna być cc bo wody odzeszly a córka urodziła się po 13 godzinach a przy drugim szybki poród ake waga spora 3980 i okrecony pempowina dlatego go ciągnęły i złamany obojczyk. Nastawiam się na cc i będę załatwiać kwity

Przedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019 :);)
img_20180802_191424-jpg.884331
Super:)
Przy pierwszym powinna być cc bo wody odzeszly a córka urodziła się po 13 godzinach a przy drugim szybki poród ake waga spora 3980 i okrecony pempowina dlatego go ciągnęły i złamany obojczyk. Nastawiam się na cc i będę załatwiać kwity
A te kwity są Ci teraz w ogóle potrzebne? Nie jest czasem tak, że jak poprzednio miałaś cesarkę, to teraz bez problemu masz kolejną, a sn tylko jakbyś to ty się przy tym upierała?

reklama
Witam :) nie wiem czy nie za wczesnie, ale po kilku dniach spóźnienia miesiączki postanowilam zrobic test ciążowy na ktorym zobaczylam jedną wyraźną kreskę i druga ledwo widoczna :) następnego dnia wybralam sie na beta hcg ktore wynioslo 38, dzisiaj powtórzyłam po 48h wynosi 119 :) moj ginekolog wraca z urlopu 15 sierpnia, w ktorym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie? :)

Do góry