reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Właśnie zastanawiało mnie dlaczego jedni przepisują luteinę a inni duphaston
A to już chyba przekonanie lekarza albo jakieś % ze sprzedaży chyba.
Angel juz Ci wyjasnila ;-) moja gin toleruje tylko luteine xP dlatego mi ją dala. Z refundacją kosztuje ok 6/7 zł 28 tabletek. Ja biore 2 razy dziennie ale niedlugo bede juz odstawiac
Duphaston biorę 2x dziennie, a luteinę dowcipną x3 [emoji22][emoji22] najbardziej właśnie boję się infekcji...ale będę ją aplikować ile trzeba...

reklama
Ja po corce bardzo duzo oddalam do domu dziecka a i tak mam tego pelno.. ale obiecalam bratu ze je zostawie ale cos sie do roboty nie bierze i ani widu ani slychu o dziecku xP
W sumie mam cicha nadzieje ze u nas będzie Marcyśka a nie Antek ale znajac zycie bedzie chlopak i trzeba bedzie wszystko kompletowac :p

Ja tez mam nadzieje na dziewczynkę ale coś czuje ze będzie chłopak. Chciałabym choć cześć tych ubranek wykorzystać. Zwłaszcza ze wszystko jest nowiutkie jeszcze z metkami

Wizyta dzisiaj o 17.15, dziewczyny trzymajcie kciuki! Nie pisze zbyt wiele ale czytam was codziennie, syn jest strasznie absorbujacy i w dodatku choruje ostatnio co chwilę więc poswiecam mu 100% uwagi, a w dodatku na karku przeprowadzka do nowego domku więc naprawe wolny czas u mnie na wagę złota..

Uff udało mi się Was nadrobić, trochę tego było ja dzisiaj robię to co od kilku dni czyli leżę w łóżku. Plamień już nie mam ale wolę do wizyty się oszczędzać.
Od wczoraj potwornie boli mnie głowa i strasznie wczoraj wymiotowałam, dziś niby trochę lepiej, ale ten upał jest nie do zniesienia. Nie wiem co się dzieje ale chce mi się płakać, tak bez powodu. Hormony?
A możesz napisać z jakiego powodu u ciebie plamienia są?
Ja mam krwiaka z odklejona kosmówka luteina dopochwowo i leżenie no i dziś pierwszy raz pojawiło się bardzo bardzo niewielkie brązowe plamienie ledwo zauważalne czekam na rozwój sytuacji ..

Właśnie zastanawiało mnie dlaczego jedni przepisują luteinę a inni duphaston
Z tego co wiem na luteinę można mieć uczulenie i niektórzy wola od razu dac droższe ale nie bawić się w zmiany. Ja miałam od początku duphaston, nie wiem czy dzięki niemu nie zeszłam w ciaze- brałam od połowy cyklu, miałam zrobić test i przy negatywnym przestać. Półtora roku się staraliśmy a tu raptownie albo wakacje albo dupek pomogły ;p teraz biorę luteinę, bo koleżance została, a tu w Norwegii twierdzą ze branie progesteronu nic nie daje i nie przepisują.

reklama
Ja tez mam nadzieje na dziewczynkę ale coś czuje ze będzie chłopak. Chciałabym choć cześć tych ubranek wykorzystać. Zwłaszcza ze wszystko jest nowiutkie jeszcze z metkami
My mamy nadzieje na chłopaka, ale facet mówi, ze on wie, ze będzie dziewczyna :D

Widzę ze nie tylko ja się mecze z jedzeniem, a im mniej jem tym bardziej mnie mdli... Ja jem głównie kasze manna, wase, krakersy, czasem zmuszę sie zjeść obiad, ale mi nie smakuje

Tez tak mam... z głodu mi się żołądek zapada, mdłości mnie męczą jak jestem głodna, ale za chuchu nic mi przez gardło nie przejdzie.

Do góry