aga6
Fanka BB :)
No ja tak samo wiec co sie dziwic dzieckuWspółczuję. Niedospana maruda to trudny temat. Sama jestem zła jak mnie ktoś obudzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tak samo wiec co sie dziwic dzieckuWspółczuję. Niedospana maruda to trudny temat. Sama jestem zła jak mnie ktoś obudzi
Mi straszne glupoty i tez meeega erotyczne sny -.-mi chwilowo nic się nie śni
U mnie dokładnie to samo. Zero snów.. albo nie pamiętam ichmi chwilowo nic się nie śni
Ja biorę luteinę dopochwowoCzy któraś z Was bierze Duphaston?
Mi sie takie sny co trochu snia przerazajace saAle się rozpisałyście dzisiaj [emoji6] mi się ogólnie podczas tej ciąży mało śni ale dzisiaj miałam koszmary i mam nadzieje ze się nie sprawdzi bo mi się śniło ze zaczęłam krwawić...
Ja biorę. Skończyła mi się luteina i wygrzebałam z zapasów, ale wracam już do luteiny bo mam receptęCzy któraś z Was bierze Duphaston?
Mi tez....mi chwilowo nic się nie śni
Nie dziękuję. Właśnie jadę do lekarzaWszystkim które mają dziś wizyty życzę powodzenia
O rany.... koszmar :/Ale się rozpisałyście dzisiaj [emoji6] mi się ogólnie podczas tej ciąży mało śni ale dzisiaj miałam koszmary i mam nadzieje ze się nie sprawdzi bo mi się śniło ze zaczęłam krwawić...