reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A u mnie miesiąc temu była taka sytuacja że z mężem zaczęliśmy robić porządki w piwnicy i wywalilismy 3 wory ubrań niemowlecych po chłopakach. Śliczne ubranka bo przeglądałam przed wywaleniem i zostawiłam na pamiątkę sobie 3 pary body... no bo nam już się nie przyda :errr::szok:, a tu taka niespodzianka :laugh2:

A u mnie miesiąc temu była taka sytuacja że z mężem zaczęliśmy robić porządki w piwnicy i wywalilismy 3 wory ubrań niemowlecych po chłopakach. Śliczne ubranka bo przeglądałam przed wywaleniem i zostawiłam na pamiątkę sobie 3 pary body... no bo nam już się nie przyda :errr::szok:, a tu taka niespodzianka :laugh2:
Ja rok temu na jesieni postawiłam koło śmietnika bo w koło nikt nie był w ciąży. Też miały się nie przydać

Ja kiedys mialam akcje popakowalam trzy wory ubran mega wielkie chciałam dac szwagierce jak urodzila ostatniego syna,lezaly w garazu a garaz byl czesto otwarty jak tesciu cos chcial to pożyczył, ide któregoś dnia workow nie ma, pytam meza czy na strych dal,a on,ze nie,okazało sie ,ze tesciu dal razem ze śmiecmi jak wywozili ,bo myślał,ze to odpady [emoji53] szkoda tyle ladnych ciuchow, kombinezon wszystko do roku bylo, pewnie by pozniej szwagierka oddała jakby wyrosl, bo co to takie niemowle niszczy

Eh, powiem wam że głupia jestem. Myślałam dzisiaj nad prywatnym usg, ale zrezygnowałam bo u nas to ok 600 zł a już dwa tygodnie temu byłam, a niby w piątek mam dostać skierowanie... chociaż już w poniedziałek mi obiecał a dalej badał betę zamiast usg ;( i teraz siedzę, czytam fora i panikuje i sobie pluje w brodę, ze dzisiaj nie poszłam... a tak bardzo chciałabym widzieć, ze jest to serduszko...

reklama
Do góry