To druga ciaża, mam już 6cio letnią córę wizyta równiez druga i dziś usg termin mam na 7 marcaCzesc daj koniecznie znac po wizycie to pierwsza? Bedzie usg? Wiesz juz na kiedy termin?;-)
reklama
Współczuję. Niedospana maruda to trudny temat. Sama jestem zła jak mnie ktoś obudziListonosz mi dziecko obudzil -.- zdazyla 20 min pospac.. teraz maruda bedzie bo pewnie nie usnie drugi raz
Ja tez ja tez taki terminCzesc dziewczyny. Ja tez kilka dni temu zobaczylam 2 kreski na tescie. Jestem mama 22 miesiecznego synka ( sierpniowki 2016). Jestem bardzo szczesliwa, ale troche przerazona. Ja bylam u lekarza w piatek. Musialam, poniewaz choruje na astme i zazywam rozne leki. Nastepna wizyta za okolo tydzien i wtedy bede miala badania krwi i moczu. Na razie jest jeszcze za wczesniej. Rozne aplikacje wyliczaja mi termin na 6-7 marca
Najlepiej skonsultuj z innym lekarzem jak masz wyniki bety. W jaki kalkulator wrzucałaś wyniki?
Tu sprawdzałam https://******************/kalkulator-hcg.html
Sny mam cala noc tez mam taki efekt w ciąży [emoji23]A Wam też częściej śnią się koszmary niż zwykle? Ja przed ciąża praktycznie ich nie miałam. A ostatnio sniły się psy obdarte ze skóry! obudziłam się cała we łzach i nie mogłam się uspokoić... Pewnie dlatego, że sama mam psiaka i nie wyobrażam sobie żeby miało mu się coś stać
Gratulacje, powodzenia na wizycieCześć Dziewczyny dołączam do marcowych Mamusiek i chętnie poczytam i podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Dziś mam wizytę i mam straaasznego stresa
mi chwilowo nic się nie śniSny mam cala noc tez mam taki efekt w ciąży [emoji23]
reklama
Nie dziękuje póki co :*Gratulacje, powodzenia na wizycie
Podziel się: