reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
moja ma 2lata 8mies i ostatnio tak strasznie płakała, panika taka że sama się przestraszyłam, obudziła się i krzyczy "mamusiu nie chce isc do małpek" nie wiem co jej, pewnie obejrzała nie tą bajkę. innym razem położyła sie z nami i nagle noga spadła jej z łóżka, jak nie zaczęła krzyczeć, że coś ją ciągnie, że mam światło zapalić, nie mogła się uspokoić, położyła się miedzy nami bo bała się spać z brzegu. i szczerze ja też się bałam bo ja z tych co wierzą w duchy a jak młoda zaczeła krzyczeć to mi się akurat śniło że ktoś wychodzi spod łóżka... też mam niezłe jazdy...
Raju nie nastawiaj sie tak gwarantuje ci ,ze to nie duchy , ja nie wierze w nie wcale jestem z tych, ze trzeba sie zywych bac nie umarłych. Naprawde dzieci tak maja sama przerabialam to z synem czasem dziecko moze płakać jak opetane. Grunt to nie schizowac, bo glowa rozne cuda dziala

reklama
A Wam też częściej śnią się koszmary niż zwykle? Ja przed ciąża praktycznie ich nie miałam. A ostatnio sniły się psy obdarte ze skóry! :baffled: obudziłam się cała we łzach i nie mogłam się uspokoić... Pewnie dlatego, że sama mam psiaka i nie wyobrażam sobie żeby miało mu się coś stać

Hej ja byłam dziś po wyniki badań.sa książkowe [emoji4]tarczyca extra 1.230 takiej jeszcze nie mialam[emoji4]i mam wkoncu karte ciazy[emoji1]
Następna wizyta na 16.08.
Właśnie leżę bo coś mnie podbrzusze pobolewa bo dziś za dużo robię i za szybko wszystko.muszę przystępować.Miłego dnia

Raju nie nastawiaj sie tak gwarantuje ci ,ze to nie duchy , ja nie wierze w nie wcale jestem z tych, ze trzeba sie zywych bac nie umarłych. Naprawde dzieci tak maja sama przerabialam to z synem czasem dziecko moze płakać jak opetane. Grunt to nie schizowac, bo glowa rozne cuda dziala
wiem, wiem choć może... ma kto mnie odwiedzać z zaświatów.... ale ja w ogóle rąk czy nóg za łóżko nie wytawie w nocy, kołdrę wkładam pod nogi by nic mi nie wlazło :D nie odwracam się plecami do pokoju jak idę spać i takie tam... pewnie za dużo horrorów się naoglądałam, no i przeżycia tez dużo robią. Z resza pewnie chciałbym by był to duch, powiedział bym mu jak bardzo mi przykro i jak bardzo tęsknie. i podziękowała za pilnowanie młodej bo jej anioł stróż ma kupe roboty:)

Moja corka niedawno plakala z krzykiem przez sen, jak do niej szlam na gore to do mnie wybiegla, przytulila sie i pokazuje gdzies, ze pszczola tam byla.
Zawsze patrze dzieciom w twarz, tlumacze ze nic nie ma, ale ja jestem, nic sie nie dzieje i klade do lozka. Pomaga.

Syn jest spokojniejszy, malo ma zlych snow, corka temperamentna i mlodsza, to przezywa wszystko i czasem kwili. Wystarczy wtedy, ze poglaskam po glowce i dam buziaka.

Taki czas dzieci maja, w sumie do nastolatka maja prawo ekspresyjnie przezywac swoje sny :)

Listonosz mi dziecko obudzil -.- zdazyla 20 min pospac.. teraz maruda bedzie bo pewnie nie usnie drugi raz

reklama
Do góry