reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja mialam wózek uzywany i tez prawie dziecko mi wypadlo, bo spaw puscil,takze wózek wole nowy,ale z rozsadkiem cenę
o mi też pękł łamak przy rączce, akurat schodziłam ze schodów z córa w środku. Szczęscie w nieszczęściu że nic się nie stało bo zdążyłam złapać za gondole. teraz znowu będę mieć ten wózek ale łamak nowy :p bo gondola super duża 80 cm.

@aga6 Dzieci tak mają nie przejmuj sie one po prostu w ciągu dnia to co obserwuja zobacza,wszystko im sie w nocy śni, moj tez tak mial nawet gdy byl 4 latkiem, niby otwarte oczy mial plakal rzucal sie,a po pol godzinie sie uspokoil to nawet nie pamietal ,ze takie cos zrobił. Wiem,ze to o ciary przyprawia ,ale to normalne

Dzieci tak mają nie przejmuj sie one po prostu w ciągu dnia to co obserwuja zobacza,wszystko im sie w nocy śni, moj tez tak mial nawet gdy byl 4 latkiem, niby otwarte oczy mial plakal rzucal sie,a po pol godzinie sie uspokoil to nawet nie pamietal ,ze takie cos zrobił. Wiem,ze to o ciary przyprawia ,ale to normalne

Spoko - wiem :) Już się przyzwyczaiłam do różnych akcji nocnych. Bo moja pomimo 7 lat nigdy nie była z tych dzieci co to budzą się w takiej pozycji jak zasnęły. Tyle, że ostatnio spokojnie już było i się przyzwyczaiłam do dobrego.

o mi też pękł łamak przy rączce, akurat schodziłam ze schodów z córa w środku. Szczęscie w nieszczęściu że nic się nie stało bo zdążyłam złapać za gondole. teraz znowu będę mieć ten wózek ale łamak nowy [emoji14] bo gondola super duża 80 cm.
Ja wlasnie tez chce taki, bo w tych nowych gondola mega mala, jak moj urodzil sie 62 cm to moment rósł

Uff udało mi się Was nadrobić, trochę tego było ja dzisiaj robię to co od kilku dni czyli leżę w łóżku. Plamień już nie mam ale wolę do wizyty się oszczędzać.
Od wczoraj potwornie boli mnie głowa i strasznie wczoraj wymiotowałam, dziś niby trochę lepiej, ale ten upał jest nie do zniesienia. Nie wiem co się dzieje ale chce mi się płakać, tak bez powodu. Hormony?

Uff udało mi się Was nadrobić, trochę tego było ja dzisiaj robię to co od kilku dni czyli leżę w łóżku. Plamień już nie mam ale wolę do wizyty się oszczędzać.
Od wczoraj potwornie boli mnie głowa i strasznie wczoraj wymiotowałam, dziś niby trochę lepiej, ale ten upał jest nie do zniesienia. Nie wiem co się dzieje ale chce mi się płakać, tak bez powodu. Hormony?
Hormony. Mnie tez boli głowa chyba od tych upałów tej duchoty, ja sie nie nadaje do takich klimatów wole maks 26 to juz jest ukrop.

reklama
@aga86 Dzieci tak mają nie przejmuj sie one po prostu w ciągu dnia to co obserwuja zobacza,wszystko im sie w nocy śni, moj tez tak mial nawet gdy byl 4 latkiem, niby otwarte oczy mial plakal rzucal sie,a po pol godzinie sie uspokoil to nawet nie pamietal ,ze takie cos zrobił. Wiem,ze to o ciary przyprawia ,ale to normalne
moja ma 2lata 8mies i ostatnio tak strasznie płakała, panika taka że sama się przestraszyłam, obudziła się i krzyczy "mamusiu nie chce isc do małpek" nie wiem co jej, pewnie obejrzała nie tą bajkę. innym razem położyła sie z nami i nagle noga spadła jej z łóżka, jak nie zaczęła krzyczeć, że coś ją ciągnie, że mam światło zapalić, nie mogła się uspokoić, położyła się miedzy nami bo bała się spać z brzegu. i szczerze ja też się bałam bo ja z tych co wierzą w duchy a jak młoda zaczeła krzyczeć to mi się akurat śniło że ktoś wychodzi spod łóżka... też mam niezłe jazdy...

Do góry