reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@agrafka07 jak ściągnęłam plik to działa.... po prawej stronie jest pobierz plik.
Bicie serducha przez detektor w 13 tygodniu

Link do: Głos 001_sd.m4a

Piękne! Zastanawiałam się czy serduszko wywoła u mnie silne emocje a już Twoje wywołuje! :)

No właśnie. Zdaje sobie z tego sprawę i dlatego jestem taka ciekawa jak to będzie wyglądało u tego lekarza.
Gdyby nie many, many, many, to podejrzewam, ze w Polsce nie miałby nas kto leczyć :p

Eee nie sądzę. Są łatwiejsze i lepiej płatne branże, jak przemysł czy nowe technologie. Jak ktoś chce pracować dla kasy to tam uderza.

To jest chore my powinnismy miec konta swoje kazdy czlowiek i tam składki mam ochotę ide do lekarza i wydaje na jakiego mam potrzebę wiem chociaż ze bedzie traktowac inaczej i wiesz,ze nie bedziesz czekać pol roku na jakies badanie. Taki fundusz do dup..ich

Tak by było, gdybyśmy mogły korzystać z prywatnych ubezpieczeń. Niestety z nfz nie można zrezygnować więc za nasze składki leczą się jeszcze emeryci i bezrobotni. Gdyby można było zrezygnować z nfz, większość pracujących by zrezygnowała i nie byłoby kasy na niepracujących. Bezrobotni musieliby wziąć tyłek w troki ale emerytom jednak się należy.

Piękne! Zastanawiałam się czy serduszko wywoła u mnie silne emocje a już Twoje wywołuje! :)

Eee nie sądzę. Są łatwiejsze i lepiej płatne branże, jak przemysł czy nowe technologie. Jak ktoś chce pracować dla kasy to tam uderza.

Tak by było, gdybyśmy mogły korzystać z prywatnych ubezpieczeń. Niestety z nfz nie można zrezygnować więc za nasze składki leczą się jeszcze emeryci i bezrobotni. Gdyby można było zrezygnować z nfz, większość pracujących by zrezygnowała i nie byłoby kasy na niepracujących. Bezrobotni musieliby wziąć tyłek w troki ale emerytom jednak się należy.
To jest Polska tak jak zbierasz cale zycie skladki nie doczekac emerytury to chociaz dzieci powinny dostac ta kase, bo jak długi ci zostana to od razu dziedzicza [emoji23] smiechu. Nie mam nic do bezrobotnych jeśli naprawde musza sie zajmowac domem dbaja o dzieci, ale zle sie patrzy na te patologie co siedza na dup.. biora 500+ i jeszcze dzieci zaniedbane,a my pracować musimy zeby cos miec i kadry ma jakieś oplaty. A oni mieszkanie z urzedu, dodatki i w nosie.

reklama
Do góry