Właśnie dlatego bylam w szoku,ale ci fajnieNa zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 luty
reklama
paulina.blachut
Fanka BB :)
To masz w rocznicę ślubu mojego terminWłaśnie dlatego bylam w szoku,ale ci fajnie
kwasek
No fajnie, niby nie chcieliśmy dziecka ale jak już jest to człowiek się martwi żeby wszystko ok było. I tak urodzę w marcu, zobaczycie!!!Właśnie dlatego bylam w szoku,ale ci fajnie
Jaasna
Eee nie sądzę. Są łatwiejsze i lepiej płatne branże, jak przemysł czy nowe technologie. Jak ktoś chce pracować dla kasy to tam uderza.
Może i są łatwiejsze branże, ale która daje taki prestiż?
Nie oszukujmy się, ale nad nowymi technologiami można pracować latami, a człowiek czego nie zna, tego mu nie żal.
Za to ludzie zawsze będą chorować i umierać, biznes sie kręci, jak ktoś chce stały napływ kasy i poważanie, to voila - jest lekarzem
Wielkolud gratuluję!
moja fasolka. Ma 3.5 cm i strasznie dużo się rusza! Cały czas machał rekoma i nogami. Także na badaniu wszystko ok.
aga6
Na kiedy termin? Jakos pewnie polowa lutego?;-)
moja fasolka. Ma 3.5 cm i strasznie dużo się rusza! Cały czas machał rekoma i nogami. Także na badaniu wszystko ok.
aga6
No to masz dzidzie starsza od mojej o 8 dni ;-)Na zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 luty
Jaasna
Ale duży bobasek ci rośnie, tylko się cieszyćNa zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 luty
Hehe wszystko możliwe, juz chce takie bobo na usg,ale przedmna 4 tyg czekania z[emoji6]No fajnie, niby nie chcieliśmy dziecka ale jak już jest to człowiek się martwi żeby wszystko ok było. I tak urodzę w marcu, zobaczycie!!!
reklama
kwasek
no jest dość duża rozbieżność bo z om 1.03 a z usg teraz już 18.02 Jednak ja szykuję się na 1.03+ kilka dni ( po 8 dniach do szpitala i 2 dni na badania) pewnie będzie jak w poprzednich bez oksy nie ruszy się samoNa kiedy termin? Jakos pewnie polowa lutego?;-)
Podziel się: