Wpisz w preglife 31 maj ostatnia miesiączke i bedziesz miec 7 i 6 dni a termin na 8 marca23.05 OM czyli 9+ a z usg 7+6
reklama
I cykl 30 , chyba ze masz inny to do pasuj i sprawdzaj jakie tyg wychodza, zreszta ten cykl to nie ma różnicy jeśli zalezy ci na tyg i na dacie porodu23.05 OM czyli 9+ a z usg 7+6
No dokładnie na 08.03 mam wyliczony dzięki!Wpisz w preglife 31 maj ostatnia miesiączke i bedziesz miec 7 i 6 dni a termin na 8 marca
To tak wpisz 31.05 i 30 dni cykl, ja tez om mialam 5 ale wpisalam 10.05 i mi wyszlo ok jak wedlug usg a fajnie bo widze etapy ciazyNo dokładnie na 08.03 mam wyliczony dzięki!
Pięknie ,ktory to tydz ze takie widoki
moja fasolka. Ma 3.5 cm i strasznie dużo się rusza! Cały czas machał rekoma i nogami. Także na badaniu wszystko ok.
Fantastycznie, gratuluje!Jestem udało sie, ciąża żywa 5mm serduszko mryga [emoji8] az plakac mi sie chce ze szczęścia, ide teraz do rodzinnego po skierowanie do endo. Zaświadczenie o ciąży mi dal ,ale z lekka łacha ze po co im tam u endo ze dziwne ,zeby potrzebuja. Uspokoilam sie. Wiem,ze przedemą jeszcze dluga droga, bo nie wiadomo co będzie licze sie z tym roznie to bywa,ale mam nadzieję
kwasek
Fanka BB :)
Na zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 lutyPięknie ,ktory to tydz ze takie widoki
reklama
No właśnie tak dojrzałam, że na usg widać według wielkości dzidzi 10 tydzień i ileś dni [emoji3] więc na luty tu się szykujesz [emoji3] aaaa to u mnie za tydzień już też taki wielkolud będzie [emoji16]Na zdjęciu mam napisane 10+1 ale w karcie 9+1 ( z om) i termin z USG przeskoczył mi z 20 na 18 luty
Podziel się: