reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A wczoraj byłam po odbiór cytologii u lekarza na nfz. Jak mu powiedzialam o ciazy to taki uśmiechnięty i zadowolony był ze az bylam w szoku.
Mam porównanie z Lekarzem z lux medu niestety ale tak oschle mnir przyjął. A na nfz pełne zaskoczenie. Chcial ujuz wczoraj wypisywać L4 ale jeszcze miesiąc chce popracować, kolezanka w pracy codziennie mnie pyta kiedy ide na zwolnie bo tak jej się dobrze że mną pracuje ze musi się z tą myślą po prostu oswoić [emoji23]
A ten co tu jest na nfz to jest ten co kiedys do niego chodziłam i jej wielce obrażony, bo bylam w szpitalu i jego wrogow ktorych nie lubi i sie dowiedzieli,ze nie poznal u mnie na usg wady u dziecka, wiec teraz z miłego lekarza nagle zrobił sie gbur i poznalam jego prawdziwe oblicze

A ten co tu jest na nfz to jest ten co kiedys do niego chodziłam i jej wielce obrażony, bo bylam w szpitalu i jego wrogow ktorych nie lubi i sie dowiedzieli,ze nie poznal u mnie na usg wady u dziecka, wiec teraz z miłego lekarza nagle zrobił sie gbur i poznalam jego prawdziwe oblicze
O rany..
Będzie dobrze, wszystkie czekamy tam z Tobą ;*

Jestem udało sie, ciąża żywa 5mm serduszko mryga [emoji8] az plakac mi sie chce ze szczęścia, ide teraz do rodzinnego po skierowanie do endo. Zaświadczenie o ciąży mi dal ,ale z lekka łacha ze po co im tam u endo ze dziwne ,zeby potrzebuja. Uspokoilam sie. Wiem,ze przedemą jeszcze dluga droga, bo nie wiadomo co będzie licze sie z tym roznie to bywa,ale mam nadzieję

Moje tsh przed ciążą 1,71. Reszta w normie włącznie z anty TPO i tym drugim (mam po dwa wyniki, jeden z prywatnego lab, a drugi ze szpitala przed drożnością.

@Adeline - współczuje lekarza i tego, ze musisz tam być. Oddychaj, będzie dobrze:)

reklama
Jestem udało sie, ciąża żywa 5mm serduszko mryga [emoji8] az plakac mi sie chce ze szczęścia, ide teraz do rodzinnego po skierowanie do endo. Zaświadczenie o ciąży mi dal ,ale z lekka łacha ze po co im tam u endo ze dziwne ,zeby potrzebuja. Uspokoilam sie. Wiem,ze przedemą jeszcze dluga droga, bo nie wiadomo co będzie licze sie z tym roznie to bywa,ale mam nadzieję

Super wiadomość od rana :)

Jeszcze chwilka
To w poniedziałek razem wizytujemy. Na którą masz?

Do góry