Fajnie by bylo, zeby u mnie bilo ten stres mnie zabija, jeszcze to tsh, chodze zalamanaDziewczyny ja u ginekologa byłam licząc od okresu 6t6d a z usg wyszlo że to 6t1d i serduszko biło dość szybciutko[emoji173]️
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Fajnie by bylo, zeby u mnie bilo ten stres mnie zabija, jeszcze to tsh, chodze zalamana
Kochana nie załamuj się tsh. Moja koleżanka z pracy w 6tc miala ok 7 tsh i zanim poszla z wynikiem do gin i potem do Endo to była w 9 tygodniu jakoś . Maluszek zdrowy sie urodził .
Stokrotenka23
To ja bym jeszcze powtórzyła tą glukozę. Nawet bez skierowania. Badanie pewnie drogie nie jest, a przynajmniej będziesz wiedzieć, czy to rzeczywiście była wina wody z cytryną czy nie. Niby na czczo oznacza, że nie powinno się jeść i pić chyba co najmniej 8 godzin przed badaniem, to taką przerwę chyba miałaś, więc ja bym sprawdziła dla świętego spokoju.
Ogólnie chyba dobrze by było ustawić sobie suwaczki. Przynajmniej nie trzeba by co chwilę pytać o tydzień ciąży
Nie jadłam 12 godzin. Myślę ze powtórzę pewnie bo lepiej na wizytę miec komplet badan.Chyba 12 h i dzien wczesniej pilnowac diety.. przynsjmniej mi tak mowili
Dziękuję za pocieszenie [emoji8]Kochana nie załamuj się tsh. Moja koleżanka z pracy w 6tc miala ok 7 tsh i zanim poszla z wynikiem do gin i potem do Endo to była w 9 tygodniu jakoś . Maluszek zdrowy sie urodził .
@Adeline89 oby się udało wejść i dostać wszystko co potrzebujesz! Trzymam kciuki.
Ja nienawidze na nfz chodzić bo u nas to zawsze okropnie ludzi traktują...
Stokrotenka23
Kciuki, czekamy na info !Przyszedl,ale jeszcze nie woła obym zdarzyła przed kimś wejsc trzymajcie kciuki
Moje tsh 2.35 lekko za wysokie ?
Ostatnia edycja:
Trzymamy [emoji110] oddychaj !Przyszedl,ale jeszcze nie woła obym zdarzyła przed kimś wejsc trzymajcie kciuki
Aneczka85_01
Przyszedl,ale jeszcze nie woła obym zdarzyła przed kimś wejsc trzymajcie kciuki
Stan przy drzwiach może powiedz ze złe się czujesz i wejdziesz
reklama
Stokrotenka23
A wczoraj byłam po odbiór cytologii u lekarza na nfz. Jak mu powiedzialam o ciazy to taki uśmiechnięty i zadowolony był ze az bylam w szoku.@Adeline89 oby się udało wejść i dostać wszystko co potrzebujesz! Trzymam kciuki.
Mam porównanie z Lekarzem z lux medu niestety ale tak oschle mnir przyjął. A na nfz pełne zaskoczenie. Chcial ujuz wczoraj wypisywać L4 ale jeszcze miesiąc chce popracować, kolezanka w pracy codziennie mnie pyta kiedy ide na zwolnie bo tak jej się dobrze że mną pracuje ze musi się z tą myślą po prostu oswoić [emoji23]
Podziel się: