reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Jeszcze trafila mi sie tepa igla i krew nie leciala do strzykawki kluli mnie dwa razy, a na koniec wlewala do probowki i jej sie przechylilo wylala troche krwi cale szczescie nie cala bo bym znow musiała mi kluc, udało mi sie jeszcze na autobus zdarzyc takze dobry dzień
IMG_20180726_091900.jpg

Załączniki

• IMG_20180726_091900.jpg
    IMG_20180726_091900.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 228
reklama
Tak, ale nie chodzi mi o bąbelki w jelitach takie jak na co dzień a na samiutkim dole brzucha, tuż nad spojeniem łonowym. W pierwszej ciąży tez je miałam.

Ja mam identyczne bulgotanie... Nie wiem co to, ale w pierwsze ciąży chyba tego nie miałam? Który masz tc?

Jestem udało sie, ciąża żywa 5mm serduszko mryga [emoji8] az plakac mi sie chce ze szczęścia, ide teraz do rodzinnego po skierowanie do endo. Zaświadczenie o ciąży mi dal ,ale z lekka łacha ze po co im tam u endo ze dziwne ,zeby potrzebuja. Uspokoilam sie. Wiem,ze przedemą jeszcze dluga droga, bo nie wiadomo co będzie licze sie z tym roznie to bywa,ale mam nadzieję

Cudownie ❤️

Jestem udało sie, ciąża żywa 5mm serduszko mryga [emoji8] az plakac mi sie chce ze szczęścia, ide teraz do rodzinnego po skierowanie do endo. Zaświadczenie o ciąży mi dal ,ale z lekka łacha ze po co im tam u endo ze dziwne ,zeby potrzebuja. Uspokoilam sie. Wiem,ze przedemą jeszcze dluga droga, bo nie wiadomo co będzie licze sie z tym roznie to bywa,ale mam nadzieję
Ale fajnie, gratuluję! :)
Możesz być spokojniejsza :)

No i piękne wieści !!

Ja czekam na kod autoryzacyjny na badania z pakietu i wychodzi na to ze tylko za HIV będę musiała zapłacić [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] bo reszta w pakiecie [emoji16][emoji16][emoji16]

Nie jadłam 12 godzin. Myślę ze powtórzę pewnie bo lepiej na wizytę miec komplet badan.
Powtórz koniecznie, bo od tego będzie zależało, czy nie będziesz robiła wcześniej krzywej cukrowej, jeśli byłoby podejrzenie cukrzycy ciążowej.
Mam nadzieję, ze będzie dobrze, ale swoją drogą nawet nie wiedziałam, że woda z cytryną już może wprowadzić zamęt do tego badania :confused:

Dziewczyny czy któraś z was chodzi do dwoch ginekolog prywatnie i nfz? Zastanawiam sie czy chodzic tak skoro jest okazja , a moze bylabym spokojniejsza

Super wiadomości[emoji173]
Ja 16:40 wizytę z usg ale przeważnie z godzinny poślizg jest. Stresuję się bo dziwnie mi objawy minęły wszelakie. W ogóle widzę, że wizyta potrafi mnie uspokoić na maks. tydzień a potem znowu świruje i się martwię.
Ja mam identycznie tez po wizycie jestem spokojna ale jak juz mija tydzien od wizyty to zaczynam schizowac....

Dzień dobry [emoji4]

reklama
Super wiadomości[emoji173] Ja mam identycznie tez po wizycie jestem spokojna ale jak juz mija tydzien od wizyty to zaczynam schizowac....

Dzień dobry [emoji4]
Dołączam do klubu zeschizowanych [emoji3][emoji3]
Aleeee jeszcze ze dwa tygodnie i będę mogła używać detektora tętna i choć ciul będę spokojniejsza i łatwiej będzie wytrwać od wizyty do wizyty !!!!! [emoji173]

Do góry