Ja być może jak mnie sie uda przy okazji wziecia zaświadczenia o ile gin na nfz mnie przyjemnie, a bede musiała sie naczekac, bo ludzie zapisani sa, wiec spedze tam sporo czasu. Za twoja trzymam kciuki, pierwsza wizyta, ktory tydz?Jutro USG o 11.30 kto jeszcze ma wizytę??
reklama
aga6
Fanka BB :)
Ja kiedys zemdlalam na srodku Tesco.. oczywiscie tona ludzi dookoła.. dobrze ze mąż był ze mną i rozgonił no i zlapal mnie wiec o nic glową nie uderzylamStraszne to jest aż mi się głupio zrobiło bo zaraz każdy się patrzył
Super gratuluje!
kwasek
Wizyta nr 2. Dwa tygodnie temu widziałam fasolkę i bijace serce. A tydzień 9!Ja być może jak mnie sie uda przy okazji wziecia zaświadczenia o ile gin na nfz mnie przyjemnie, a bede musiała sie naczekac, bo ludzie zapisani sa, wiec spedze tam sporo czasu. Za twoja trzymam kciuki, pierwsza wizyta, ktory tydz?
Stokrotenka23
My w poniedziałek idziemy na usg. Mam nadzieję że będzie wszystko widac tzn na tym etapie to juniora i serduszko [emoji110][emoji110]
Odliczam dni.. nawet sobie wzielam wolne mimo że wizyta po południu
Glukoza na czczo mi wyszła ponad norme.. Ale chyba przez wode z cytryną. Myslalam ze mogę A jednak nie powinnam [emoji52]
Glukoza na czczo mi wyszła ponad norme.. Ale chyba przez wode z cytryną. Myslalam ze mogę A jednak nie powinnam [emoji52]
My w poniedziałek idziemy na usg. Mam nadzieję że będzie wszystko widac tzn na tym etapie to juniora i serduszko [emoji110][emoji110]
To ja bym jeszcze powtórzyła tą glukozę. Nawet bez skierowania. Badanie pewnie drogie nie jest, a przynajmniej będziesz wiedzieć, czy to rzeczywiście była wina wody z cytryną czy nie. Niby na czczo oznacza, że nie powinno się jeść i pić chyba co najmniej 8 godzin przed badaniem, to taką przerwę chyba miałaś, więc ja bym sprawdziła dla świętego spokoju.
Ogólnie chyba dobrze by było ustawić sobie suwaczki. Przynajmniej nie trzeba by co chwilę pytać o tydzień ciąży
aga6
Chyba 12 h i dzien wczesniej pilnowac diety.. przynsjmniej mi tak mowiliTo ja bym jeszcze powtórzyła tą glukozę. Nawet bez skierowania. Badanie pewnie drogie nie jest, a przynajmniej będziesz wiedzieć, czy to rzeczywiście była wina wody z cytryną czy nie. Niby na czczo oznacza, że nie powinno się jeść i pić chyba co najmniej 8 godzin przed badaniem, to taką przerwę chyba miałaś, więc ja bym sprawdziła dla świętego spokoju.
Ogólnie chyba dobrze by było ustawić sobie suwaczki. Przynajmniej nie trzeba by co chwilę pytać o tydzień ciąży
Ale na apce z tel i tak sie nie wyswietlaja suwaczki [emoji53]To ja bym jeszcze powtórzyła tą glukozę. Nawet bez skierowania. Badanie pewnie drogie nie jest, a przynajmniej będziesz wiedzieć, czy to rzeczywiście była wina wody z cytryną czy nie. Niby na czczo oznacza, że nie powinno się jeść i pić chyba co najmniej 8 godzin przed badaniem, to taką przerwę chyba miałaś, więc ja bym sprawdziła dla świętego spokoju.
Zazdroszczę Ci już 9 tydz. Ja czekam pod gabinetem ,pewnie lekarz sie spozni, a szkoda, bo nikogo jeszcze nie ma ,a gdyby byl wczesniej to by mi sie udalo wejsc [emoji53] , pozniej przyjdą panie to pierwszenstwo maja zapisane wiec bede czekac moze do 12Wizyta nr 2. Dwa tygodnie temu widziałam fasolkę i bijace serce. A tydzień 9!
paulina.blachut
Dziewczyny ja u ginekologa byłam licząc od okresu 6t6d a z usg wyszlo że to 6t1d i serduszko biło dość szybciutkoGratulacje ,te bombelki to wzdecia, ja za to mam ciągnięcia od jajnikow, bole piersi i spalabym bez opamietania. Ja idę na usg w 6 i 3 dniu oby bilo serce tydzień temu mialam pęcherzyk z cialkiem zoltym
reklama
Cala noc nie spalam jakies czarne mysli mialam ciagle ,az sie boje, w ogole stresuje mnie sama wizyta ciekawe jak sie ten gbur zachowa, ide tylko po to zeby dostać skierowanie a usg przy okazji jesli zrobi, bo kto go wie
Podziel się: