Ja mam 4.89Kciuki, czekamy na info !
Moje tej 2.35 lekko za wysokie ?
reklama
Poczekam poki co jedna pani weszla oby szybko wyszla, tutaj nie ma takiej empatii nawet te bez ciazy wchodza. Mogłaby by mi kazac czekac w przebieralni w gabinecie zeby inne nie widzialy co przyjda to kazala na korytarzu wiec bede musiala czekacStan przy drzwiach może powiedz ze złe się czujesz i wejdziesz
A ten co tu jest na nfz to jest ten co kiedys do niego chodziłam i jej wielce obrażony, bo bylam w szpitalu i jego wrogow ktorych nie lubi i sie dowiedzieli,ze nie poznal u mnie na usg wady u dziecka, wiec teraz z miłego lekarza nagle zrobił sie gbur i poznalam jego prawdziwe obliczeA wczoraj byłam po odbiór cytologii u lekarza na nfz. Jak mu powiedzialam o ciazy to taki uśmiechnięty i zadowolony był ze az bylam w szoku.
Mam porównanie z Lekarzem z lux medu niestety ale tak oschle mnir przyjął. A na nfz pełne zaskoczenie. Chcial ujuz wczoraj wypisywać L4 ale jeszcze miesiąc chce popracować, kolezanka w pracy codziennie mnie pyta kiedy ide na zwolnie bo tak jej się dobrze że mną pracuje ze musi się z tą myślą po prostu oswoić [emoji23]
Stokrotenka23
Fanka BB :)
O rany..A ten co tu jest na nfz to jest ten co kiedys do niego chodziłam i jej wielce obrażony, bo bylam w szpitalu i jego wrogow ktorych nie lubi i sie dowiedzieli,ze nie poznal u mnie na usg wady u dziecka, wiec teraz z miłego lekarza nagle zrobił sie gbur i poznalam jego prawdziwe oblicze
Będzie dobrze, wszystkie czekamy tam z Tobą ;*
Juz bolesci brzucha mam, jakas babcia przede mna weszla i nie wychodziO rany..
Będzie dobrze, wszystkie czekamy tam z Tobą ;*
Stokrotenka23
Jeszcze chwilkaJuz bolesci brzucha mam, jakas babcia przede mna weszla i nie wychodzi
jagoda87
Juz bolesci brzucha mam, jakas babcia przede mna weszla i nie wychodzi
Będzie dobrze! Trzymam kciuku żebyś szybko weszła i mam nadzieje ze zrobi tez usg to będziesz spokojniejsza [emoji4] czekamy na wiadomości
Jestem udało sie, ciąża żywa 5mm serduszko mryga [emoji8] az plakac mi sie chce ze szczęścia, ide teraz do rodzinnego po skierowanie do endo. Zaświadczenie o ciąży mi dal ,ale z lekka łacha ze po co im tam u endo ze dziwne ,zeby potrzebuja. Uspokoilam sie. Wiem,ze przedemą jeszcze dluga droga, bo nie wiadomo co będzie licze sie z tym roznie to bywa,ale mam nadzieję
Moje tsh przed ciążą 1,71. Reszta w normie włącznie z anty TPO i tym drugim (mam po dwa wyniki, jeden z prywatnego lab, a drugi ze szpitala przed drożnością.
@Adeline - współczuje lekarza i tego, ze musisz tam być. Oddychaj, będzie dobrze
@Adeline - współczuje lekarza i tego, ze musisz tam być. Oddychaj, będzie dobrze
reklama
tikatukatam
Jestem udało sie, ciąża żywa 5mm serduszko mryga [emoji8] az plakac mi sie chce ze szczęścia, ide teraz do rodzinnego po skierowanie do endo. Zaświadczenie o ciąży mi dal ,ale z lekka łacha ze po co im tam u endo ze dziwne ,zeby potrzebuja. Uspokoilam sie. Wiem,ze przedemą jeszcze dluga droga, bo nie wiadomo co będzie licze sie z tym roznie to bywa,ale mam nadzieję
Super wiadomość od rana
To w poniedziałek razem wizytujemy. Na którą masz?Jeszcze chwilka
Podziel się: