reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Adeline89 przykro mi, ze masz taka rozterke. Moze przycisnij lekarza. Niech chociaz 0,4 przypisze. Chocbys neoparin brala.
Ja zadnemu lekarzowi nie wierze w 100%. Moja ufnosc kosztowala moje dzieci zycie. Poczytalam. Wiedzialam jakie leki potrzebuje. I szukalam takich, ktorzy mi to dadza. W ten sposob kazdy mial swoj wklad w to, ze w styczniu urodzilam synka. Mozesz czekac na rozwoj wydarzen, albo przycisnac gina jesli to da ci spokoj. W ciazy spokoj bardzo wazny i pozytywne myslenie. Ale tez niebywala czujnosc matki i... walka. Zreszta co ci bede mowic. Ty to wszystko znasz...

O kurczę. Jak tu funkcojowac. Nie dość że gorąco, maluch dokazuje to jeszcze mdłości. Ja miałam tylko gdzieś 2 tygodnie w pierwszej ciąży i to takie lekkie.
Ohh ja mam to samo...szalejący maluch i mdłosci potworne...najgorzej rano ale ogolnie caly dzien trzyma z przerwami... Pierwsza ciaza to była bajka...doslownie.

Nie raz musiałam ze sklepu wyjść bo czułam, że odjadę. To normalne bo w organizmie zachodzi taka rewolucja
emoji3.png
teraz za to mam częste zawroty głowy chwilowe (plus moja buzia wygląda strasznie...).
Straszne to jest aż mi się głupio zrobiło bo zaraz każdy się patrzył
I ja się witam nieśmiało :) korzystałam z tego forum w zeszłym roku ale jakos nie w głowie mi było udzielanie się :) termin z miesiączki mam na 10 marca a jestem mama prawie rocznej Amelki :)
Super gratuluje! :)

reklama
Gratulacje ,te bombelki to wzdecia, ja za to mam ciągnięcia od jajnikow, bole piersi i spalabym bez opamietania. Ja idę na usg w 6 i 3 dniu oby bilo serce tydzień temu mialam pęcherzyk z cialkiem zoltym
Tak, ale nie chodzi mi o bąbelki w jelitach takie jak na co dzień a na samiutkim dole brzucha, tuż nad spojeniem łonowym. W pierwszej ciąży tez je miałam.

Do góry