reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A jakie leki bierzesz? Ja mam anty Tg 2x ponad normę. Tpo jest ok.
Eutyrox obecnie 75 bo ostatnio TSH 2.68 i w ciąży (przed ciążą 1.1). Ja co 3 miesiące jeżdżę do endomrynologa,a w ciąży to zdarzało się co 3-4 tygodnie bo w innych ciążasz TSH spadało prawie do 0.005.Raz do roku USG tarczycy. TPO mam 342 a norma do 34 a TG wynik powyżej zakresu pomiarowego

@Konwalijka89 u mnie duzo trudnosci. Ogolnie uslyszalam, ze nigdy nie bede miala dzieci. A 4razy zaszlam w ciaze. 2 stracilam, urodzilam synka, a teraz czekam na dalszy rozwoj. Mam endometrioze, pcos, aps, niedoczynnosc tarczycy, mutacje mhtfr a do c heterozygote, podwyzszona prolaktyne, guza na watrobie i 37 lat [emoji6]

@Adeline89 gdybys mieszkala blizej podeslalabym ci eutyrox. Tak to szybciej bedziesz u lekarza niz lek dojdzie

Ostatnia edycja:
U mnie duzo trudnosci. Ogolnie uslyszalam, ze nigdy nie bede miala dzieci. A 4razy zaszlam w ciaze. Urodzilam synka, a teraz czekam na dalszy rozwoj. Mam endometrioze, pcos, aps, niedoczynnosc tarczycy, mutacje mhtfr a do c heterozygote, podwyzszona prolaktyne, guza na watrobie i 37 lat [emoji6]

@Adeline89 gdybys mieszkala blizej podeslalabym ci eutyrox. Tak to szybciej bedziesz u lekarza niz lek dojdzie
Czyli to twoja 6 ciąża, a masz jedno dziecko? Dobrze zrozumiałam. Dziękuję mam nadzieje,ze jutro mi sie uda cos zalatwic

Strasznie sie martwie, ale mam nadzieje,ze jutro lekarz rozwieje moje wątpliwości ,to tsh mnie dobija, i do tego w piatek powinnam byc w pracy, bo kończy mi sie l4 bede musiała kombinować, oby serduszko bylo

@Adeline89 4 ciaza. 1 lyzeczkowanie, 2 poronienie samoistne. Nie chcialam zabiegu. 3 synek Oskarek i teraz 4.

Wiem, ze stresu masz co niemiara. Staraj sie jednak uspokajac, bo adrenalina nie sluzy ludzikowi. Ja sie poryczalam jak uslyszalam serduszko. Ty tez uslyszysz.

@Adeline89 4 ciaza. 1 lyzeczkowanie, 2 poronienie samoistne. Nie chcialam zabiegu. 3 synek Oskarek i teraz 4.

Wiem, ze stresu masz co niemiara. Staraj sie jednak uspokajac, bo adrenalina nie sluzy ludzikowi. Ja sie poryczalam jak uslyszalam serduszko. Ty tez uslyszysz.
Ja mialam trzy pierwsze poronienia z czwartej syna mam ktorego donosilam, piata strata w 18 tyg, i teraz 6 ciaza jestem przerażona dlatego i to mnie doluje. Dziękuję za informacje jutro bede cisnac lekarza dam znac

reklama
Do góry