Okolice Wroclawia, powiem mu,a jak nie to niech mnie lepiej nie wpienia,ze nie bedzie mi chcial dac żadnych skierowan itp@Adeline89 wiem, ze wiedza przeraza, ale poradzicie sobie, maluszek tez. Jak idziesz do gina to mu powiedz jakie tsh i niech on ci da recepte. Powinnas wziaz juz conajmniej 50. Skad jestes?
reklama
Eutyrox obecnie 75 bo ostatnio TSH 2.68 i w ciąży (przed ciążą 1.1). Ja co 3 miesiące jeżdżę do endomrynologa,a w ciąży to zdarzało się co 3-4 tygodnie bo w innych ciążasz TSH spadało prawie do 0.005.Raz do roku USG tarczycy. TPO mam 342 a norma do 34 a TG wynik powyżej zakresu pomiarowegoA jakie leki bierzesz? Ja mam anty Tg 2x ponad normę. Tpo jest ok.
@Konwalijka89 u mnie duzo trudnosci. Ogolnie uslyszalam, ze nigdy nie bede miala dzieci. A 4razy zaszlam w ciaze. 2 stracilam, urodzilam synka, a teraz czekam na dalszy rozwoj. Mam endometrioze, pcos, aps, niedoczynnosc tarczycy, mutacje mhtfr a do c heterozygote, podwyzszona prolaktyne, guza na watrobie i 37 lat [emoji6]
@Adeline89 gdybys mieszkala blizej podeslalabym ci eutyrox. Tak to szybciej bedziesz u lekarza niz lek dojdzie
@Adeline89 gdybys mieszkala blizej podeslalabym ci eutyrox. Tak to szybciej bedziesz u lekarza niz lek dojdzie
Ostatnia edycja:
Czyli to twoja 6 ciąża, a masz jedno dziecko? Dobrze zrozumiałam. Dziękuję mam nadzieje,ze jutro mi sie uda cos zalatwicU mnie duzo trudnosci. Ogolnie uslyszalam, ze nigdy nie bede miala dzieci. A 4razy zaszlam w ciaze. Urodzilam synka, a teraz czekam na dalszy rozwoj. Mam endometrioze, pcos, aps, niedoczynnosc tarczycy, mutacje mhtfr a do c heterozygote, podwyzszona prolaktyne, guza na watrobie i 37 lat [emoji6]
iskierka2610
Fanka BB :)
O kurczę. Jak tu funkcojowac. Nie dość że gorąco, maluch dokazuje to jeszcze mdłości. Ja miałam tylko gdzieś 2 tygodnie w pierwszej ciąży i to takie lekkie.Mam dokladnie tak jak Ty.. zaczal mi sie 10tc i nic lepiej -.- mam juz -3kg
@Adeline89 4 ciaza. 1 lyzeczkowanie, 2 poronienie samoistne. Nie chcialam zabiegu. 3 synek Oskarek i teraz 4.
Wiem, ze stresu masz co niemiara. Staraj sie jednak uspokajac, bo adrenalina nie sluzy ludzikowi. Ja sie poryczalam jak uslyszalam serduszko. Ty tez uslyszysz.
Wiem, ze stresu masz co niemiara. Staraj sie jednak uspokajac, bo adrenalina nie sluzy ludzikowi. Ja sie poryczalam jak uslyszalam serduszko. Ty tez uslyszysz.
Ja mialam trzy pierwsze poronienia z czwartej syna mam ktorego donosilam, piata strata w 18 tyg, i teraz 6 ciaza jestem przerażona dlatego i to mnie doluje. Dziękuję za informacje jutro bede cisnac lekarza dam znac@Adeline89 4 ciaza. 1 lyzeczkowanie, 2 poronienie samoistne. Nie chcialam zabiegu. 3 synek Oskarek i teraz 4.
@Adeline89 czytalam twoja historie. Naprawde wiem, ze lekko nie jest. Jednak masz szanse. A dostalas heparyne?
reklama
Na razie nic mi lekarz nie przepisał, poki co czekamy na serduszko. Wspominał cos o heparynie,ale nic ostatnio mi nie dal. Ja juz wariuje w koncu nie wiem co i jak czy ufac lekarzowi czy co,czlowiek glupieje@Adeline89 czytalam twoja historie. Naprawde wiem, ze lekko nie jest. Jednak masz szanse. A dostalas heparyne?
Podziel się: