reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny wy tez macie takie durne sny mnie sie ciagle takie glupoty snia odkąd w ciąży jestem. W ogóle jakas taka nie spokojna jestem. A maz twierdzi,ze smutna jestem bardzo.
Mi tez sie snia glupoty..
A smutna to nie jestem ale ciagle zamyslona i martwie sie czy wszystko bedzie oki

reklama
Cześć dziewczyny... mogę do Was dołaczyć? OM 27.05. Pozytywna beta 23.06. Test oczywiscie również ;) ciaża potwierdzona w 7t1d caly 1cm szczęscia i serduszko 148bpm. W niedzielę zaczęlismy 9tc. Od poczatku na duphastonie i od 7tc jeszcze na luteinie. Ze wzgledu na poprzednią ciaze w ktorej lezalam plackiem do 23tc. Krwiaki. Teraz jak na razie jest ok. Odpukać zeby nic się nie przyplatało. Mam 35lat. To moja 3 ciąża nie licząc wczesnego poronienia w lutym tego roku. 3 dni po tescie pozytywnym beta zaczęla spadać. Mam 13 letniego syna i 14miesieczna corkę. Czuję w kosciach ze tym razem też bedzie córcia.
Gratulacje trzymamy kciuki

Cześć dziewczyny... mogę do Was dołaczyć? OM 27.05. Pozytywna beta 23.06. Test oczywiscie również ;) ciaża potwierdzona w 7t1d caly 1cm szczęscia i serduszko 148bpm. W niedzielę zaczęlismy 9tc. Od poczatku na duphastonie i od 7tc jeszcze na luteinie. Ze wzgledu na poprzednią ciaze w ktorej lezalam plackiem do 23tc. Krwiaki. Teraz jak na razie jest ok. Odpukać zeby nic się nie przyplatało. Mam 35lat. To moja 3 ciąża nie licząc wczesnego poronienia w lutym tego roku. 3 dni po tescie pozytywnym beta zaczęla spadać. Mam 13 letniego syna i 14miesieczna corkę. Czuję w kosciach ze tym razem też bedzie córcia.
Witaj :) rozgosc sie! Trzymam kciuki za nudne 9 miesiecy ;)

Witamy! Ja mam nadzieję że u nas będzie syn. Mąż stawia na kolejną córkę.

W poprzedniej ciaży ciagle bylam smutna i zamyslona, bo okropnie martwilam sie czy wszystko będzie dobrze. Teraz nie wiem nawet kiedy te 9 tyg minelo. Nie myśle. Czy moze inaczej- mysle pozytywnie. Jeszcze chwilę i koniec 1 trymestru a to oznacza, ze juz bedzie z górki. Chyba ciaza mija szybcirj jak ma sie w domu male dziecko bo na nic nie ma sie czasu. Aha jestem juz na L4..

A kiedy mialas ostatnia miesiączke?

Om była 19.06, owu była gdzieś w granicach 4-7.07 bo tym razem wyjątkowo nic nie czułam...

Lekarz też powiedział że mam malutką torbiel na jajniku i jedna pękła bo jest płyn w brzuchu i być może stąd silne bóle brzucha.

Kolejna wizyta 14.08 a ja chyba umrę do tego czasu z niepokoju :o

reklama
W poprzedniej ciaży ciagle bylam smutna i zamyslona, bo okropnie martwilam sie czy wszystko będzie dobrze. Teraz nie wiem nawet kiedy te 9 tyg minelo. Nie myśle. Czy moze inaczej- mysle pozytywnie. Jeszcze chwilę i koniec 1 trymestru a to oznacza, ze juz bedzie z górki. Chyba ciaza mija szybcirj jak ma sie w domu male dziecko bo na nic nie ma sie czasu. Aha jestem juz na L4..
No cos w tym jest, dopiero bylam w 5tc a dzis juz 9+0:-)
Corka bardzo absorbująca jest, czesto dnia mi brakuje (tez jestem juz na l4) bo z nia sie duzo w domu bawie bo w te upały to średnio ze spacerami :/ no i mi slabo sie robi bo mało jem

Do góry