reklama
FallenAngel83
Fanka BB :)
@Adeline powodzenia!
Kasia323
Matko nigdy nie będę chyba na bieżąco z postami .. tyle naskrobalyscie. Wczorajsza wizyta udana, widziałam pęcherzyk w macicy więc ciąża potwierdzona ☺☺☺... za dwa tygodnie wizyta w celu ustalenia terminu ciazy, badań itp... wszystkim oczekujacym przesyłam pozytywne fluidy ☺☺☺☺
Nowalijka00
Aktywna w BB
Czekam pod gabinetem poce sie [emoji23] z nerwow, juz mi gul do gardła skacze... jakies dziwne myśli mam. Za pol godziny pewnie wejde
Trzymaj się! Czekamy na wieści :-)
FallenAngel83
Ja chyba lubię żyć w stadzie [emoji23] w domu zawsze ktoś był [emoji4] teraz dom wydaje się taki pusty. Wczoraj synek zaprosił dzieci z sąsiedztwa i oprócz nas było jeszcze czterech chłopców, dziewczynka i dwoje rodziców, jeszcze jedna sąsiadka, nasz pies i jej. Ja chyba lubię chaos i w nim odnajduję się najlepiej. Dzieciaki wyskakały się na trampolinie, malowały kredą, jeździły rowerami i na rolkach. Młody padł o 9:30 wieczorem. Sąsiadka nieco pomogła przy córeczce. Bo od siódmego miesiąca chodzi. Teraz to już biega...
mala-rybka
Oj ja te, wolę jak są ludzie, bo całe dzieciństwo tak było, a teraz odkąd mieszkamy za granicą nie ma tyle rodziny tutaj i większy spokój jest, przyzwyczajenie po prostu... Moi rodzice są kochani, ale uwielbiają wtrącać swoje 5groszy do wychowania, czego ja nie lubię, ale dzieciaki teraz u nich siedzą i marudzić nie mogę, bo o pomoc mogę prosić w każdej chwiliJa chyba lubię żyć w stadzie [emoji23] w domu zawsze ktoś był [emoji4] teraz dom wydaje się taki pusty. Wczoraj synek zaprosił dzieci z sąsiedztwa i oprócz nas było jeszcze czterech chłopców, dziewczynka i dwoje rodziców, jeszcze jedna sąsiadka, nasz pies i jej. Ja chyba lubię chaos i w nim odnajduję się najlepiej. Dzieciaki wyskakały się na trampolinie, malowały kredą, jeździły rowerami i na rolkach. Młody padł o 9:30 wieczorem. Sąsiadka nieco pomogła przy córeczce. Bo od siódmego miesiąca chodzi. Teraz to już biega...
FallenAngel83
Chyba nici z pracy w domu. Młoda ma gorączkę i bardzo marudzi. Jaknjest chora usypia tylko na mnie. Trzeba będzie skończyć jak pójdzie spać. Biedna leży teraz ze mną na bujanym fotelu. Synek zaś w siódmym niebie. Pozwoliłam włączyć Netflix.
reklama
mala-rybka
Uuu to zdrówka dla niej [emoji8] niech szybko przechodziChyba nici z pracy w domu. Młoda ma gorączkę i bardzo marudzi. Jaknjest chora usypia tylko na mnie. Trzeba będzie skończyć jak pójdzie spać. Biedna leży teraz ze mną na bujanym fotelu. Synek zaś w siódmym niebie. Pozwoliłam włączyć Netflix.
Podziel się: