reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
@Halszka_00 a powiedz mi czy miałaś jakieś przeczucie , że będą bliźniaki albo jakieś wyniki na to wpływały? Np progesteron albo beta hcg czy dopiero na usg się dowiedzialas?

reklama
@Halszka_00 a powiedz mi czy miałaś jakieś przeczucie , że będą bliźniaki albo jakieś wyniki na to wpływały? Np progesteron albo beta hcg czy dopiero na usg się dowiedzialas?

Przeczuć w sumie żadnych nie miałam :-) :) Bo bliźnięta w rodzinie wystąpiły, ale lata temu i jest to w bocznej linii.
Szczerze? To zrobiłam bete i rzeczywiście, wynik wydawał się wysoki, ale jakoś się nad tym szczerze i głęboko nie zastanowiłam.

Przeczuć w sumie żadnych nie miałam :-) :) Bo bliźnięta w rodzinie wystąpiły, ale lata temu i jest to w bocznej linii.
Szczerze? To zrobiłam bete i rzeczywiście, wynik wydawał się wysoki, ale jakoś się nad tym szczerze i głęboko nie zastanowiłam.
U mojego tez w rodzinie bliźniaki były i tez się właśnie zastanawiam czy czasami nam się nie trafią, miałam bardzo duży przyrost bety , a do tego bardzo wysoki progesteron, a podobno przy ciąży bliźniaczej właśnie tak jest :-) :)

Ja w poprzedniej ciąży schudłam przez pierwsze miesiące 5 kg ale odrzucalo mnie od jedzenia, nie mogłam jeść nic co miało jakikolwiek zapach. Także głównie jogurt naturalny jadłam. Ale potem zaczęłam przybierać i w sumie ok. 12 kg. Minus 5 które schudłam to tak jakbym 7 przytyła.
Ja na koniec ciazy wazylam 95 schudłam do 68kg zostalo mi 8 kg ,ale co jak latami tylam i przytylam do 80kg dopiero w tym roku zgubilam 22 kg

Ja w pierwszej ciąży chudlm na początku potem waga stał w miejscu ostatecznie było tylko plus 5kg i okropna anemia żelazo dożylnie ale wszystko dobrze się skończyło syn rowne 3 kg i 56 cm .
Mój sen dziś był okropny śniło mi się że poszłam do lekarza i w środku pusto nic nie bylo wrr
Tez mam ciągle durne sny o ciąży

reklama
Cześć dziewczyny;) chciałabym do was dołączyć:) Testów ciążowych nie robiłam, ale beta potwierdzila ciążę. W środę ponad 800, wczoraj ponad 1700. Termin porodu wg kalkulatorow internetowych na podstawie OM wypada mi na 17 marca. U lekarza jeszcze nie bylam, chyba w piatek pójdę.

To jest moja druga ciąża, z pierwszej mam dwuletnią córkę.

Do góry