Witaj gratulacje [emoji846]Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć Testów ciążowych nie robiłam, ale beta potwierdzila ciążę. W środę ponad 800, wczoraj ponad 1700. Termin porodu wg kalkulatorow internetowych na podstawie OM wypada mi na 17 marca. U lekarza jeszcze nie bylam, chyba w piatek pójdę.
To jest moja druga ciąża, z pierwszej mam dwuletnią córkę.
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Halszka czy mogę zapytać ile dzieciaczków będziesz mieć z tą dwójką?
martoosia04
Dokładnie A jak Ty się czujesz?
U mnie ok, ale gardło nadal boli. Jak już myslalam, że wyleczyłam, to wróciłam do pracy, to klimatyzacji i niestety znów powtórka.
Odechciewa mi się jesc. Kawa mniej smakuje. Nie wiem czy to przez gardło czy podświadomie cos sie dzieje.
Poki co czekam na testowanie ale coraz bardziej mam uczucia ze się nie udało.
Dziewczyny jak Wasze brzuchy wyglądają? U mnie druga ciąża. Waga powiedzmy standardowa w sensie nie jestem ani gruba ani chuda ale rano po śniadaniu albo wieczorem to masakra jaki ten brzuch juz duży! Jade właśnie na tydzień do mamy i az się boje jaki będzie jak wrócimy!
Halszka_00
To jaka mialas bete, miedzy pierwsza a druga?
Zrobiłam betę 10 dniu po owulacji i wyniosła 243, po dwóch dniach wynosiła prawie 1000, nie pamiętam konkretnie, ale już pierwszy wynik dał mi do myślenia .
U mnie ok, ale gardło nadal boli. Jak już myslalam, że wyleczyłam, to wróciłam do pracy, to klimatyzacji i niestety znów powtórka.
Odechciewa mi się jesc. Kawa mniej smakuje. Nie wiem czy to przez gardło czy podświadomie cos sie dzieje.
Poki co czekam na testowanie ale coraz bardziej mam uczucia ze się nie udało.
Bądź dobrej myśli
Halszka czy mogę zapytać ile dzieciaczków będziesz mieć z tą dwójką?
Z tą dwójką będę miała 5. Mam już Edwarda, George'a i Elizabeth.
U mnie to samo rano bardziej plaski, chociaż po synu mi został mały falczek,ale jak wieczór nadchodzi to jak trzeci miesiąc [emoji23] chyba woda stoi w organizmieDziewczyny jak Wasze brzuchy wyglądają? U mnie druga ciąża. Waga powiedzmy standardowa w sensie nie jestem ani gruba ani chuda ale rano po śniadaniu albo wieczorem to masakra jaki ten brzuch juz duży! Jade właśnie na tydzień do mamy i az się boje jaki będzie jak wrócimy!
To faktycznie beta dużo sie różniła. Duza rodzinka fajnieZrobiłam betę 10 dniu po owulacji i wyniosła 243, po dwóch dniach wynosiła prawie 1000, nie pamiętam konkretnie, ale już pierwszy wynik dał mi do myślenia .
Bądź dobrej myśli
mala-rybka
Gratuluję i witam
Halszka podziwiam, mój A na trzecie nie chciał się zgodzić, a co dopiero 5tka
Gratuluję i witamZrobiłam betę 10 dniu po owulacji i wyniosła 243, po dwóch dniach wynosiła prawie 1000, nie pamiętam konkretnie, ale już pierwszy wynik dał mi do myślenia .
Bądź dobrej myśli
Halszka_00
Gratuluję i witam
Gratuluję i witam
Podziwiać będzie mnie można jak ich wszystkich wychowam
reklama
mala-rybka
Podziwiać będzie mnie można jak ich wszystkich wychowam
Hehehe, może jak z tą dwójką sobie poradzisz, a ile lat najstarsze dziecię? Będą pomagać
Podziel się: