reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny;) chciałabym do was dołączyć:) Testów ciążowych nie robiłam, ale beta potwierdzila ciążę. W środę ponad 800, wczoraj ponad 1700. Termin porodu wg kalkulatorow internetowych na podstawie OM wypada mi na 17 marca. U lekarza jeszcze nie bylam, chyba w piatek pójdę.

To jest moja druga ciąża, z pierwszej mam dwuletnią córkę.
Witaj gratulacje [emoji846]

reklama
Dokładnie :-D A jak Ty się czujesz?

U mnie ok, ale gardło nadal boli. Jak już myslalam, że wyleczyłam, to wróciłam do pracy, to klimatyzacji i niestety znów powtórka.
Odechciewa mi się jesc. Kawa mniej smakuje. Nie wiem czy to przez gardło czy podświadomie cos sie dzieje.
Poki co czekam na testowanie ale coraz bardziej mam uczucia ze się nie udało.

Dziewczyny jak Wasze brzuchy wyglądają? U mnie druga ciąża. Waga powiedzmy standardowa w sensie nie jestem ani gruba ani chuda ale rano po śniadaniu albo wieczorem to masakra jaki ten brzuch juz duży! Jade właśnie na tydzień do mamy i az się boje jaki będzie jak wrócimy!

To jaka mialas bete, miedzy pierwsza a druga?

Zrobiłam betę 10 dniu po owulacji i wyniosła 243, po dwóch dniach wynosiła prawie 1000, nie pamiętam konkretnie, ale już pierwszy wynik dał mi do myślenia .

U mnie ok, ale gardło nadal boli. Jak już myslalam, że wyleczyłam, to wróciłam do pracy, to klimatyzacji i niestety znów powtórka.
Odechciewa mi się jesc. Kawa mniej smakuje. Nie wiem czy to przez gardło czy podświadomie cos sie dzieje.
Poki co czekam na testowanie ale coraz bardziej mam uczucia ze się nie udało.

Bądź dobrej myśli ;-) ;)

Halszka czy mogę zapytać ile dzieciaczków będziesz mieć z tą dwójką?

Z tą dwójką będę miała 5. Mam już Edwarda, George'a i Elizabeth.

Dziewczyny jak Wasze brzuchy wyglądają? U mnie druga ciąża. Waga powiedzmy standardowa w sensie nie jestem ani gruba ani chuda ale rano po śniadaniu albo wieczorem to masakra jaki ten brzuch juz duży! Jade właśnie na tydzień do mamy i az się boje jaki będzie jak wrócimy!
U mnie to samo rano bardziej plaski, chociaż po synu mi został mały falczek,ale jak wieczór nadchodzi to jak trzeci miesiąc [emoji23] chyba woda stoi w organizmie

Zrobiłam betę 10 dniu po owulacji i wyniosła 243, po dwóch dniach wynosiła prawie 1000, nie pamiętam konkretnie, ale już pierwszy wynik dał mi do myślenia .

Bądź dobrej myśli ;-) ;)

To faktycznie beta dużo sie różniła. Duza rodzinka fajnie

Gratuluję i witam

Bądź dobrej myśli ;-) ;)

Gratuluję i witam

Halszka podziwiam, mój A na trzecie nie chciał się zgodzić, a co dopiero 5tka

reklama
Do góry