reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
A bierzesz duphaston albo luteine ? Jak nie to moze jedz na IP niech Ci przepisza i zbadajaHej,
Ja niestety zaczęłam plamic na brazowo.niby niedużo ale tak tez miałam poprzednio i poronilam wtedy w niedzielę...boję się ze został mi jeden dzień przed katastrofą staram się nie poddawać ale jest trochę ciężko.
Dokladnie jedz do szpitalaHej,
Ja niestety zaczęłam plamic na brazowo.niby niedużo ale tak tez miałam poprzednio i poronilam wtedy w niedzielę...boję się ze został mi jeden dzień przed katastrofą staram się nie poddawać ale jest trochę ciężko.
aga6
Fanka BB :)
No moj tez wiekszy mimo ze -2kg-.-Dziewczyny jak Wasze brzuchy wyglądają? U mnie druga ciąża. Waga powiedzmy standardowa w sensie nie jestem ani gruba ani chuda ale rano po śniadaniu albo wieczorem to masakra jaki ten brzuch juz duży! Jade właśnie na tydzień do mamy i az się boje jaki będzie jak wrócimy!
Jaasna
Sluszna uwagaPodziwiać będzie mnie można jak ich wszystkich wychowam
Jaasna
Co malzonka przekonalo do zmiany zdania i wykazania checi powiekszenia rodziny?Gratuluję i witam
Gratuluję i witam
Halszka podziwiam, mój A na trzecie nie chciał się zgodzić, a co dopiero 5tka
To jak u mnie -2 a bezuch wydeloNo moj tez wiekszy mimo ze -2kg-.-
zuzanna8704
W poprzednich ciążach nie miałam żadnych zachcianek. W pierwszej ani dnia mdłości, w drugiej przez bardo krótki czas, a teraz od 3 tyg z każdym tyg mdłości coraz intensywniejsze. Na nic nie mam ochoty, po kawie mam mdłości, po wodzie mam mdłości. Zachcianek na nic nie mam. Jem bo muszę. No i pewno nadrobię pozniej z wag
@Zemanka trzymam kciuki & & &
@Zemanka trzymam kciuki & & &
reklama
Jakie?Kupilam w aptece jakies tabletki na mdlosci bo juz nie daje rady ....mam nadzieje ze pomoga
Podziel się: