reklama
kamiska494
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej ciąży chudlm na początku potem waga stał w miejscu ostatecznie było tylko plus 5kg i okropna anemia żelazo dożylnie ale wszystko dobrze się skończyło syn rowne 3 kg i 56 cm .
Mój sen dziś był okropny śniło mi się że poszłam do lekarza i w środku pusto nic nie bylo wrr
Mój sen dziś był okropny śniło mi się że poszłam do lekarza i w środku pusto nic nie bylo wrr
Halszka_00
Fanka BB :)
@AngelMum a zrobili ci usg? Dali cos na te plamienia ?
Wy tak o jedzeniu i zachciankach a ja nie mam ochoty na nic caly czas mi niedobrze i sil i mocy brak mąż mnie pociesza ze jeszcze zostalo ponad 200 dni .....
Nie miałam siły do niczego, nawet do jedzenia przez ostatni tydzień, więc dobrze Cię rozumiem.
martoosia04
Nie miałam siły do niczego, nawet do jedzenia przez ostatni tydzień, więc dobrze Cię rozumiem.
A jak ciąża? Kiedy jakaś wizyta? Bo z bliźniakami to chyba częstsze kontrole są, co?
Halszka_00
A jak ciąża? Kiedy jakaś wizyta? Bo z bliźniakami to chyba częstsze kontrole są, co?
Nie tu, gdzie mieszkam Byłam prywatnie, aby jedynie potwierdzić czy to ciąża. Moja właściwa wizyta dopiero odbędzie się w 12 tygodniu. Myślę, że jednak odwiedzę raz prywatnie w sierpniu dla pewności czy wszystko ok.
Czyli wszystko będzie dobrze bo sny trzeba brać na odwrótJa w pierwszej ciąży chudlm na początku potem waga stał w miejscu ostatecznie było tylko plus 5kg i okropna anemia żelazo dożylnie ale wszystko dobrze się skończyło syn rowne 3 kg i 56 cm .
martoosia04
Nie tu, gdzie mieszkam Byłam prywatnie, aby jedynie potwierdzić czy to ciąża. Moja właściwa wizyta dopiero odbędzie się w 12 tygodniu. Myślę, że jednak odwiedzę raz prywatnie w sierpniu dla pewności czy wszystko ok.
Myślę, że to dobry pomysł. Zwłaszcza, że bliźniaki - fajnie by było wiedzieć jak się mają.
Halszka_00
Myślę, że to dobry pomysł. Zwłaszcza, że bliźniaki - fajnie by było wiedzieć jak się mają.
Dokładnie A jak Ty się czujesz?
reklama
mala-rybka
W De są jakieś opaski na rękę [emoji6] chyba też muszę wypróbować, bo mdli mnie cały czas...Kupilam w aptece jakies tabletki na mdlosci bo juz nie daje rady ....mam nadzieje ze pomoga
Podziel się: