reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Po porodzie wróciłam do wagi sprzed ale musiałam brać tabletki na migrena od który z przytyłam 15 kg.

reklama
Ja w pierwszej ciąży chudlm na początku potem waga stał w miejscu ostatecznie było tylko plus 5kg i okropna anemia żelazo dożylnie ale wszystko dobrze się skończyło syn rowne 3 kg i 56 cm .
Mój sen dziś był okropny śniło mi się że poszłam do lekarza i w środku pusto nic nie bylo wrr

A jak ciąża? Kiedy jakaś wizyta? Bo z bliźniakami to chyba częstsze kontrole są, co?

Nie tu, gdzie mieszkam ;) Byłam prywatnie, aby jedynie potwierdzić czy to ciąża. Moja właściwa wizyta dopiero odbędzie się w 12 tygodniu. Myślę, że jednak odwiedzę raz prywatnie w sierpniu dla pewności czy wszystko ok.

Ja w pierwszej ciąży chudlm na początku potem waga stał w miejscu ostatecznie było tylko plus 5kg i okropna anemia żelazo dożylnie ale wszystko dobrze się skończyło syn rowne 3 kg i 56 cm .
Mój sen dziś był okropny śniło mi się że poszłam do lekarza i w środku pusto nic nie bylo wrr
Czyli wszystko będzie dobrze bo sny trzeba brać na odwrót :)

Nie tu, gdzie mieszkam ;) Byłam prywatnie, aby jedynie potwierdzić czy to ciąża. Moja właściwa wizyta dopiero odbędzie się w 12 tygodniu. Myślę, że jednak odwiedzę raz prywatnie w sierpniu dla pewności czy wszystko ok.

Myślę, że to dobry pomysł. Zwłaszcza, że bliźniaki - fajnie by było wiedzieć jak się mają.

reklama
Do góry