reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja wczoraj sie wkurzylam to dzis sie martwie czy wszystko dobrze z malenstwem, bo tak mnie wczoraj brzuch z nerwow bolal, mam nadzieje,ze to tylko żołądek był

reklama
Dziewczyny spokojnie, dla zdrowych kobiet zdenerwowanie, czy lekki wysyłek to nic
@Adeline89 nie martw się na zapas, brzuch będzie czas od czasu bolał to norma, ja jak zdenerwuje się bez ciąży to mnie boli [emoji6] nie zamartwiaj się wszystkim, lepiej ochłonąć i będzie OK

Hej ja tez spania nie mam[emoji53]nie poznaję się .przecież ja uwielbiam spać [emoji24]czy można uznać to za objaw?[emoji38]

Hej ja tez spania nie mam[emoji53]nie poznaję się .przecież ja uwielbiam spać [emoji24]czy można uznać to za objaw?[emoji38]
Ja mam tak samo :/
Tydzien po owulacji zaczelam wczesnie wstawac, mimo tego ze pozno sie kladlam spac.
Taka bezsennosc w ciazy jest normalna, choc dla mnie to nowosc, bo w poprzednich ciazach nie mialam tego objawu.

Jadę po hot dogi, nareszcie spełnię swoją zachciankę [emoji39] no muszę powiedzieć, że po 2 dniach ochoty na hot doga, to szybko dobrego sklepu idę [emoji23]

Hej dziewczyny :)
A ja tylko chciałam napisać ze jak jesteście gdzieś zgłoszone jako dawca np szpiku w dkms, to trzeba ich poinformować bo Was wtedy wyłączną na 15 miesięcy z bazy.
a Mój mąż szedł na 6 do pracy i muszę sama mieszkanie dziś ogarnąć a takiego mam lenia dzis ;)

Ja zachcianek jeszcze nie mam, za to apetyt mi dopisuje ;)
Wszystko mi smakuje i o tyledobrze ze nie wymiatam jak odkurzacz, to moze waga tak szybko nie poszybuje w gore :D

reklama
Do góry