Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja wlasnie jem sniadanko, ogórek musi być [emoji23]Zobacz załącznik 876109
Ten chlebek to dobrze widzę białkowy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wlasnie jem sniadanko, ogórek musi być [emoji23]Zobacz załącznik 876109
A nie wiem hehe w lidlu kupilam to bulka jakas chyba na zakwasie tak smakuje, ja jem ogolnie ciemne pieczywo,a tak naprawdę to wcale nie jemTen chlebek to dobrze widzę białkowy ?
Mój synek ma 4 latka i też ma na imię Kacperek ) i te by chciał brata siostry to nie bo się bawić nie da trzymam za ciebie kciukiCześć dziewczyny małym kroczkiem chciała bym się dołączyć mam nadzieję że już tu zostanę w dniu spodziewanej miesiączki 3 testy pozytywne chociaż słabiutka druga kreska wczoraj zrobiłam betę to był 30 dc wyszła 21,8 jutro powtórzę trzymajcie kciuki za przyrost :*
Jeśli chodzi o mnie to moja druga ciąża mam już synka Kacperka 4 lata skończył no i bardzo chciałby mieć braciszka lub siostrzyczkę , braciszka najbardziej do zabawy . Ja bym się skłaniała z mężem na córeczkę do pary Ale czy synuś czy córcia niema znaczenia byle zdrowe no i w ogóle byle by beta rosła jak trzeba. Z moich obliczeń termin wychodzi na 20 marzec Witam was dziewczyny i trzymam za was kciuki jak możecie to trzymajcie też za mnie
Mój synek ma 4 latka i też ma na imię Kacperek ) i te by chciał brata siostry to nie bo się bawić nie da trzymam za ciebie kciuki
U nas w sumie tez 1 cs po poronieniu ;-)I ja 1 cs, jednak ja na pewniaka i pełna optymizmu byłam że się uda [emoji3]