Dla dziewczyny kiedyś chcialam Jagoda,ale nie wiem czy dalej bede tak chciala gdyby byla dziewczynka, ja zreszta staram sie nie nastawiac ,bo pozniej sie zawodzilam jak cos z ciaza bylo nie takMyślałyście juz nad imionami? Wiem ze to duzo czasu ale jak bedzie dziewczyna to nie mam pomyslu -.-
reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Polecam w Katowicach lekarza Michał Graniczka.Hej. Powodzenia na wizytach . Ja mam nieregularny cykl więc miesiączki mogłam się spodziewać od piątku do dziś. Też mam wdety brzuch a do tego zaparcia i czasem tak mnie boli aż. W poprzedniej ciąży byłam mega śpiąca, potrafiłam spać na okrągło i odrzuciło mnie od kawy. Ta wygląda że będzie całkiem inna, bo wręcz przeciwnie nie mogę spać. A pierwsza wizytę umowa dopiero na 17 lipca chyba że.bedzie coś się działo to pójdę do innego lekarza wcześniej. Termin mi wychodzi z om a 18 marca. Może jest któraś z Katowic lub okolic Chorzowa i ma sprawdzonego lekarza n a NFZ.
kamiska494
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny małym kroczkiem chciała bym się dołączyć mam nadzieję że już tu zostanę w dniu spodziewanej miesiączki 3 testy pozytywne chociaż słabiutka druga kreska wczoraj zrobiłam betę to był 30 dc wyszła 21,8 jutro powtórzę trzymajcie kciuki za przyrost :*
Jeśli chodzi o mnie to moja druga ciąża mam już synka Kacperka 4 lata skończył no i bardzo chciałby mieć braciszka lub siostrzyczkę , braciszka najbardziej do zabawy . Ja bym się skłaniała z mężem na córeczkę do pary Ale czy synuś czy córcia niema znaczenia byle zdrowe no i w ogóle byle by beta rosła jak trzeba. Z moich obliczeń termin wychodzi na 20 marzec Witam was dziewczyny i trzymam za was kciuki jak możecie to trzymajcie też za mnie
Jeśli chodzi o mnie to moja druga ciąża mam już synka Kacperka 4 lata skończył no i bardzo chciałby mieć braciszka lub siostrzyczkę , braciszka najbardziej do zabawy . Ja bym się skłaniała z mężem na córeczkę do pary Ale czy synuś czy córcia niema znaczenia byle zdrowe no i w ogóle byle by beta rosła jak trzeba. Z moich obliczeń termin wychodzi na 20 marzec Witam was dziewczyny i trzymam za was kciuki jak możecie to trzymajcie też za mnie
Witaj [emoji846] mój synek ma 7 lat tez marzy o bracie [emoji846] ale na siostrę sie nie pogniewa,oby tylko dobrze bylo. Kiedy mialas ostatnia miesiaczke?Cześć dziewczyny małym kroczkiem chciała bym się dołączyć mam nadzieję że już tu zostanę w dniu spodziewanej miesiączki 3 testy pozytywne chociaż słabiutka druga kreska wczoraj zrobiłam betę to był 30 dc wyszła 21,8 jutro powtórzę trzymajcie kciuki za przyrost :*
kamiska494
Zaangażowana w BB
Witaj [emoji846] mój synek ma 7 lat tez marzy o bracie [emoji846] ale na siostrę sie nie pogniewa,oby tylko dobrze bylo. Kiedy mialas ostatnia miesiaczke?
Ostatnia miesiączka 11 czerwiec i był to pierwszy cykl starań a przy synku zeszło nam się dwa lata także jest to nie małe zaskoczenie dla nas
O widze jestesmy juz trzy po 1cs mnie tez sie udalo az bylam w szoku,bylam pewna,ze dluzej zejdzie a tu zaskoczenie,az człowiek jak nastolatek poczuł sie jakby spadło to jak grom z jasnego nieba [emoji23]Ostatnia miesiączka 11 czerwiec i był to pierwszy cykl starań a przy synku zeszło nam się dwa lata także jest to nie małe zaskoczenie dla nas
I ja 1 cs, jednak ja na pewniaka i pełna optymizmu byłam że się uda [emoji3]O widze jestesmy juz trzy po 1cs mnie tez sie udalo az bylam w szoku,bylam pewna,ze dluzej zejdzie a tu zaskoczenie,az człowiek jak nastolatek poczuł sie jakby spadło to jak grom z jasnego nieba [emoji23]
A ja wlasnie mowie zejdzie z trzy cztery miesiące to mozna juz zaczac,a tu hop i jestI ja 1 cs, jednak ja na pewniaka i pełna optymizmu byłam że się uda [emoji3]
reklama
Witaj. Trzymam kciuki.Cześć dziewczyny małym kroczkiem chciała bym się dołączyć mam nadzieję że już tu zostanę w dniu spodziewanej miesiączki 3 testy pozytywne chociaż słabiutka druga kreska wczoraj zrobiłam betę to był 30 dc wyszła 21,8 jutro powtórzę trzymajcie kciuki za przyrost :*
Podziel się: