reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Myślałyście juz nad imionami? Wiem ze to duzo czasu ale jak bedzie dziewczyna to nie mam pomyslu -.-
Dla dziewczyny kiedyś chcialam Jagoda,ale nie wiem czy dalej bede tak chciala gdyby byla dziewczynka, ja zreszta staram sie nie nastawiac ,bo pozniej sie zawodzilam jak cos z ciaza bylo nie tak

reklama
Hej. Powodzenia na wizytach . Ja mam nieregularny cykl więc miesiączki mogłam się spodziewać od piątku do dziś. Też mam wdety brzuch a do tego zaparcia i czasem tak mnie boli aż. W poprzedniej ciąży byłam mega śpiąca, potrafiłam spać na okrągło i odrzuciło mnie od kawy. Ta wygląda że będzie całkiem inna, bo wręcz przeciwnie nie mogę spać. A pierwsza wizytę umowa dopiero na 17 lipca chyba że.bedzie coś się działo to pójdę do innego lekarza wcześniej. Termin mi wychodzi z om a 18 marca. Może jest któraś z Katowic lub okolic Chorzowa i ma sprawdzonego lekarza n a NFZ.
Polecam w Katowicach lekarza Michał Graniczka.

Ja wlasnie jem sniadanko, ogórek musi być [emoji23]
IMG_20180711_094600.jpg

Załączniki

• IMG_20180711_094600.jpg
    IMG_20180711_094600.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 219
Cześć dziewczyny :) małym kroczkiem chciała bym się dołączyć mam nadzieję że już tu zostanę :) w dniu spodziewanej miesiączki 3 testy pozytywne chociaż słabiutka druga kreska wczoraj zrobiłam betę to był 30 dc wyszła 21,8 jutro powtórzę trzymajcie kciuki za przyrost :*
Jeśli chodzi o mnie to moja druga ciąża mam już synka Kacperka 4 lata skończył :) no i bardzo chciałby mieć braciszka lub siostrzyczkę , braciszka najbardziej do zabawy . Ja bym się skłaniała z mężem na córeczkę do pary :) Ale czy synuś czy córcia niema znaczenia byle zdrowe no i w ogóle byle by beta rosła jak trzeba. Z moich obliczeń termin wychodzi na 20 marzec :) Witam was dziewczyny i trzymam za was kciuki jak możecie to trzymajcie też za mnie :)

Cześć dziewczyny :) małym kroczkiem chciała bym się dołączyć mam nadzieję że już tu zostanę :) w dniu spodziewanej miesiączki 3 testy pozytywne chociaż słabiutka druga kreska wczoraj zrobiłam betę to był 30 dc wyszła 21,8 jutro powtórzę trzymajcie kciuki za przyrost :*
Jeśli chodzi o mnie to moja druga ciąża mam już synka Kacperka 4 lata skończył :) no i bardzo chciałby mieć braciszka lub siostrzyczkę , braciszka najbardziej do zabawy . Ja bym się skłaniała z mężem na córeczkę do pary :) Ale czy synuś czy córcia niema znaczenia byle zdrowe no i w ogóle byle by beta rosła jak trzeba. Z moich obliczeń termin wychodzi na 20 marzec :) Witam was dziewczyny i trzymam za was kciuki jak możecie to trzymajcie też za mnie :)
Witaj [emoji846] mój synek ma 7 lat tez marzy o bracie [emoji846] ale na siostrę sie nie pogniewa,oby tylko dobrze bylo. Kiedy mialas ostatnia miesiaczke?

Witaj [emoji846] mój synek ma 7 lat tez marzy o bracie [emoji846] ale na siostrę sie nie pogniewa,oby tylko dobrze bylo. Kiedy mialas ostatnia miesiaczke?

Ostatnia miesiączka 11 czerwiec i był to pierwszy cykl starań a przy synku zeszło nam się dwa lata także jest to nie małe zaskoczenie dla nas :)

Ostatnia miesiączka 11 czerwiec i był to pierwszy cykl starań a przy synku zeszło nam się dwa lata także jest to nie małe zaskoczenie dla nas :)
O widze jestesmy juz trzy po 1cs mnie tez sie udalo az bylam w szoku,bylam pewna,ze dluzej zejdzie a tu zaskoczenie,az człowiek jak nastolatek poczuł sie jakby spadło to jak grom z jasnego nieba [emoji23]

reklama
Witaj. Trzymam kciuki.

Do góry