Aneczka85_01
Fanka BB :)
Lekarka napisała mi tylko tyle : w czwartek ocenimy sytuacje . Myślałam ze chociaż ona mnie podniesie na duchu ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie według aplikacji tez pisze niby 6 (5+2). Daj znać co i jak po wizycieWylicza 6sty tydzień i raczej tak jest
Bez usg nie jest w stanie nic powiedziec.. bedzie dobrze zobaczyszLekarka napisała mi tylko tyle : w czwartek ocenimy sytuacje . Myślałam ze chociaż ona mnie podniesie na duchu ;(
U mnie przy 5+2 bylo teraz serduszko ale tak jak pisalam mialam owulacje chyba wczesniej i ciaza jest starsza niz z terminu OM. 20.07 sie dowiem jaki jest wiek ciazy wg usg ;-)To u mnie według aplikacji tez pisze niby 6 (5+2). Daj znać co i jak po wizycie
A znacie kogoś albo sam z doświadczenia wiecie że tak właśnie przyrasta? widziałam też te opinie... Ale tak czuję że są one dla uspokojenia. No nic... Staram się odpoczywać nie myśleć za dużo. I w śr pójdę na badanie. A najwyżej w czw do ginekologa. Trzymajcie kciuki :*Kochana, będzie dobrze, jak panikowałam to ktos wrzucił na forum info, ze od 1200 do 4000 beta zwalnia i podwaja sie co 3-4 dni, u Ciebie na pewno jest dobra przyrost
Moja doktorka przyjmuje w czwartki i troche sie wacham czy nie iść w tym tygodniu, ale jak sie będę dobrze czuła to zaczekam do przyszłego.U mnie przy 5+2 bylo teraz serduszko ale tak jak pisalam mialam owulacje chyba wczesniej i ciaza jest starsza niz z terminu OM. 20.07 sie dowiem jaki jest wiek ciazy wg usg ;-)
Kochana na tym etapie pozostaje Ci pozytywne myslenie i odpoczynek ;-) zrelaksuj sie i mysl pozytywnie!A znacie kogoś albo sam z doświadczenia wiecie że tak właśnie przyrasta? widziałam też te opinie... Ale tak czuję że są one dla uspokojenia. No nic... Staram się odpoczywać nie myśleć za dużo. I w śr pójdę na badanie. A najwyżej w czw do ginekologa. Trzymajcie kciuki :*