reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
To u mnie według aplikacji tez pisze niby 6 (5+2). Daj znać co i jak po wizycie
U mnie przy 5+2 bylo teraz serduszko ale tak jak pisalam mialam owulacje chyba wczesniej i ciaza jest starsza niz z terminu OM. 20.07 sie dowiem jaki jest wiek ciazy wg usg ;-)

Kochana, będzie dobrze, jak panikowałam to ktos wrzucił na forum info, ze od 1200 do 4000 beta zwalnia i podwaja sie co 3-4 dni, u Ciebie na pewno jest dobra przyrost :)
A znacie kogoś albo sam z doświadczenia wiecie że tak właśnie przyrasta? :( widziałam też te opinie... Ale tak czuję że są one dla uspokojenia. No nic... Staram się odpoczywać nie myśleć za dużo. I w śr pójdę na badanie. A najwyżej w czw do ginekologa. Trzymajcie kciuki :*

U mnie przy 5+2 bylo teraz serduszko ale tak jak pisalam mialam owulacje chyba wczesniej i ciaza jest starsza niz z terminu OM. 20.07 sie dowiem jaki jest wiek ciazy wg usg ;-)
Moja doktorka przyjmuje w czwartki i troche sie wacham czy nie iść w tym tygodniu, ale jak sie będę dobrze czuła to zaczekam do przyszłego.

A znacie kogoś albo sam z doświadczenia wiecie że tak właśnie przyrasta? :( widziałam też te opinie... Ale tak czuję że są one dla uspokojenia. No nic... Staram się odpoczywać nie myśleć za dużo. I w śr pójdę na badanie. A najwyżej w czw do ginekologa. Trzymajcie kciuki :*
Kochana na tym etapie pozostaje Ci pozytywne myslenie i odpoczynek ;-) zrelaksuj sie i mysl pozytywnie!

Beta pobrana ale wynik jutro ok 16 dopiero.chce być dobrej myśli.objawy się zwiększają więc myślę ze będzie dobrze.witam nowe mamusie.
Dziewczyny my musimy przestać się denerwować bo zwariujemy:errr:trzeba być dobrej myśli to jest najważniejsze.liczy się pozytywne nastawienie:)

Konwalijka będzie dobrze, kciuki zaciskam mocno

A jutro dam znać po wizycie, moje dwa szkraby siedzą na wakacjach, to mogę sobie teraz pofolgować, ale o dziwo spać się nie chce... Tylko ciągle bym coś jadła i mdli mnie

Dokładnie nie denerwować się, chociaż wiem co przezywalam niedawno

reklama
Do góry