reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja widze ze te bety bardzo stresujace są.....ja nie robilam ani razu czekam cierpliwie na wizyte w czwartek i na pewno mi zrobi usg
@Aneczka95_01 a ile mialas poprzednio ?
Ja tez teraz nie robilam. W ciazy ktora stracilam w kwietniu mialam taki przyrost ze mowili mi ze blizniaki mogą byc i co? Ja w bete nie wierze.

Ja mialam ostatni @ 22.05 a 29.06 widzialam juz zarodek i mini serduszko ale podobno owulacja byla duzo wczesniej

reklama
Zwalniac na chorobowe? Masz prawo do l4 i masz powod zeby je wziac.. jak Cie na tej podstawie zwolni to idz do sądu pracy..
Nie będę miala z czym pojsc u nas kazdy podpisuje kartke za porozumieniem stron przy podpisywaniu umowy [emoji53] juz umowilam sie na jutro do lekarza rodzinnego mam nadzieję ,ze da mi chorobowe

Cześć dziewczyny, tydzień temu robiłam test i wyszły ładne krechy i jutro do gina lecę termin wyliczyłam na początek marca...
Pozdrawiam i trzymam kciuki za was
Gratulacje!!! A w którym tygodniu jesteś? Też robiłam tydzien temu test(w sumie drugi tak dla potwierdzenia bo pierwszy w 25dc), ale raczej w przyszłym tygodniu wybiore sie do lekarza bo u mnie chyba jeszcze za wcześnie żeby było coś widać :sorry:

Zwalniac na chorobowe? Masz prawo do l4 i masz powod zeby je wziac.. jak Cie na tej podstawie zwolni to idz do sądu pracy..

Dziewczyny tu chodzi o to że jak weźmie L4 to pewnie, że jej nie zwolni bo nie może, ale gdyby nie daj boże coś poszło nie tak i będzie musiała wrócić do pracy z tego L4 to momentalnie zostanie zwolniona LEGALNIE. Oczywistym powodem będzie to że poszła na L4 i można się spodziewać, że dalej się będzie starać o dziecko, ale oficjalnie można wpisać chociażby redukcje etatów. Takie rzeczy ciężko udowodnić, a niestety nasze prawo tak nie do końca chroni.

reklama
Mi apetyt wrocil i troche nadrobilam jedzenie.
Tak jak pisalam na obiad makaron z fetą, szpinakiem, czosnkiem i kurczakiem a na deser szarlotka <3 wlasnie sie studzi ale juz troche zjadlam :p córcia tez najadla sie obiadu, mega jej smakowalo a teraz leżakujemy ;-)

Do góry