Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Tak pewnie zrobię.. Powtórzę w środę w tym samym już laboratorium...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym zrobiła jescze raz w środę w tym samym laboNo i mam bete i jestem w stresie... Myślałam że odetchne a tu
29.06 miałam 450.7
A dzisiejszą 4489.
Chyba powinna być troszkę większą... Niby przyrost ok 59% no ale długo nie robiłam i inne laboratorium. Matko oby nie było powtórki
A tak woja droga jak masz juz 4 tys powinna byc akcja serca moze idz do ginekologa, ja przy 2 tyś mialam.No i mam bete i jestem w stresie... Myślałam że odetchne a tu
29.06 miałam 450.7
A dzisiejszą 4489.
Chyba powinna być troszkę większą... Niby przyrost ok 59% no ale długo nie robiłam i inne laboratorium. Matko oby nie było powtórki
Jak to możliwe zeby była akcja serca przy 2 tys? Skoro powyżej tysiąca dopiero pęcherzyk jest . Z tego co słyszałam to akcja jest od ok 10 tysA tak woja droga jak masz juz 4 tys powinna byc akcja serca moze idz do ginekologa, ja przy 2 tyś mialam.
Mam umówiona dopiero 23lipca... Ale po Środzie zobaczę. Najwyżej się umówię prywatnie.A tak woja droga jak masz juz 4 tys powinna byc akcja serca moze idz do ginekologa, ja przy 2 tyś mialam.
Rozumiem, że się denerwujesz, ale nie miej od razu czarnych myśli. Na spokojnie powtórz w tym samym laboratorium za 48h.No i mam bete i jestem w stresie... Myślałam że odetchne a tu
29.06 miałam 450.7
A dzisiejszą 4489.
Bądź spokojna , zrób raz jeszcze bete i umów się najlepiej na ten tydz bo 23 to daleko.. z taka beta będzie lekarz widział więcejMam umówiona dopiero 23lipca... Ale po Środzie zobaczę. Najwyżej się umówię prywatnie.
Adeline cos pomyliłaś z tymi tysiacami może 20 ale nie 2...Jak to możliwe zeby była akcja serca przy 2 tys? Skoro powyżej tysiąca dopiero pęcherzyk jest . Z tego co słyszałam to akcja jest od ok 10 tys
Jak tylko test wyszedł pozytywny i beta odrazu 933 umówiona zostałam na 12.7 na NFZ a to było 21.6. Także dla mnie był to odległy termin . Poszłam prywatnie 22.6 i był pęcherzyk . Wtedy mogłam czekać już do 12.7 ale ze po drodze wystąpiły plamienia to trafiłam do szpitala i wizyty miałam już 2 kolejne na funduszMam umówiona dopiero 23lipca... Ale po Środzie zobaczę. Najwyżej się umówię prywatnie.
Tez myśle ze coś koleżanka pomyliła , przy 2500 widać ciałko żółte .. powyżej 10 tys już zarodekAdeline cos pomyliłaś z tymi tysiacami może 20 ale nie 2...