reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No i mam bete i jestem w stresie... Myślałam że odetchne a tu :(
29.06 miałam 450.7
A dzisiejszą 4489.
Chyba powinna być troszkę większą... Niby przyrost ok 59% no ale długo nie robiłam i inne laboratorium. Matko oby nie było powtórki :(
A tak woja droga jak masz juz 4 tys powinna byc akcja serca moze idz do ginekologa, ja przy 2 tyś mialam.

No i mam bete i jestem w stresie... Myślałam że odetchne a tu :(
29.06 miałam 450.7
A dzisiejszą 4489.
Chyba powinna być troszkę większą... Niby przyrost ok 59% no ale długo nie robiłam i inne laboratorium. Matko oby nie było powtórki :(
Rozumiem, że się denerwujesz, ale nie miej od razu czarnych myśli. Na spokojnie powtórz w tym samym laboratorium za 48h.
Pamiętaj też że powyżej 1200 beta nie musi już wzrastać te 66% co 48h. Gdzieś czytała że powyżej 1200 podwaja się co ok. 4 dni, ale nie pamiętam już źródła tej informacji :)
OM miałyśmy tego samego dnia a ja betę ponad 400 osiągnęłam dopiero 06.07 więc jesteś sporo przede mną :D

Mam umówiona dopiero 23lipca... Ale po Środzie zobaczę. Najwyżej się umówię prywatnie.
Jak tylko test wyszedł pozytywny i beta odrazu 933 umówiona zostałam na 12.7 na NFZ a to było 21.6. Także dla mnie był to odległy termin . Poszłam prywatnie 22.6 i był pęcherzyk . Wtedy mogłam czekać już do 12.7 ale ze po drodze wystąpiły plamienia to trafiłam do szpitala i wizyty miałam już 2 kolejne na fundusz

reklama
Do góry