Sprawdzałaś w kalkulatorze? Najlepiej zrobić odstęp 48 hOst miesiączka 26.5 , 21.6 beta 933 a dzisiaj tylko 9092
reklama
wiesz jak jest robią co chcą z ludźmi :/ a człowiek musi stawać przed decyzjamiSzefa za taki tekst można by było zgłosić do jakiegoś PiP czy gdzieś. Wiem że trudna decyzja ale musisz wybrac to co podpowiada Ci intuicja.
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Nie w tym samym ale jest za niska , w środę muszę powtórzyć i tak ale już Niemam nadzieia w tym samym leboratorium robiłaś? Dziwne ,a może powtórz jeszcze po jutrze będziesz mieć pewność
Aneczka85_01
Tak sprawdzałam ale ost bete robiłam 21.6Sprawdzałaś w kalkulatorze? Najlepiej zrobić odstęp 48 h
Aneczka85_01
Już napisałam mojej gin jaki jest wynik , ciekawe co mi odpisze
Wynik w duzym odstępie czasu i jeszcze innym labo moim zdaniem trudno ocenić.Już napisałam mojej gin jaki jest wynik , ciekawe co mi odpisze
martoosia04
jestem w kropce co robić iść do pracy czy po chorobowe nie nawidze stawać w takiej sytuacji już czuję presję. Jeszcze szef ostatnio zrobił zebranie i mówił,że będzie zwalniał za chorobowe, jak mnie się nie uda to już mogę powiedzieć żegnaj firmo super naciski człowiek ma i jak tu się nie stresować
Jeżeli weźmiesz ciążowe chorobowe, to nie ma prawa cię zwolnić.
to faktycznie dziwne chociaż betę najlepiej robić co 48h. Mimo to trzymam kciuki ,że coś im się pomyliło wcześniej, ale z drugiej strony dziwne,że tak szybko wyszła ci beta 9tys , może tam było 900 albo się walnęli mało kiedy wychodzi tak duża w dniu spodziewanej miesiączki lub poTak sprawdzałam ale ost bete robiłam 21.6
Adeline pomyliłaś wszystko kompletnie. To nie jest beta z OM.to faktycznie dziwne chociaż betę najlepiej robić co 48h. Mimo to trzymam kciuki ,że coś im się pomyliło wcześniej, ale z drugiej strony dziwne,że tak szybko wyszła ci beta 9tys , może tam było 900 albo się walnęli mało kiedy wychodzi tak duża w dniu spodziewanej miesiączki lub po
reklama
wiem, ale ja l4 będę musiała wziąć od rodzinnego póki co, bo mój powiedział mi ,że musi być serduszko, a ja miałam sytuacje już w tamtym roku w 18 tygodniu urodziłam i musiałam wracać do pracy, także różnie to bywa, wystartuje a przyjdzie mi wracać, muszę to przespać, myślałam żeby ten tydzień dociągnąć i od poniedziałku wziąć chorobowe żeby później 2 tygodnie zostało do wizyty u gina i było coś widać, boję się mój sam mąż myśli co zrobić i się stresuję ehhh...Jeżeli weźmiesz ciążowe chorobowe, to nie ma prawa cię zwolnić.
Podziel się: