reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
jestem w kropce co robić iść do pracy czy po chorobowe nie nawidze stawać w takiej sytuacji już czuję presję. Jeszcze szef ostatnio zrobił zebranie i mówił,że będzie zwalniał za chorobowe, jak mnie się nie uda to już mogę powiedzieć żegnaj firmo :( super naciski człowiek ma i jak tu się nie stresować

Jeżeli weźmiesz ciążowe chorobowe, to nie ma prawa cię zwolnić.

Tak sprawdzałam ale ost bete robiłam 21.6
to faktycznie dziwne chociaż betę najlepiej robić co 48h. Mimo to trzymam kciuki ,że coś im się pomyliło wcześniej, ale z drugiej strony dziwne,że tak szybko wyszła ci beta 9tys , może tam było 900 albo się walnęli mało kiedy wychodzi tak duża w dniu spodziewanej miesiączki lub po

to faktycznie dziwne chociaż betę najlepiej robić co 48h. Mimo to trzymam kciuki ,że coś im się pomyliło wcześniej, ale z drugiej strony dziwne,że tak szybko wyszła ci beta 9tys , może tam było 900 albo się walnęli mało kiedy wychodzi tak duża w dniu spodziewanej miesiączki lub po
Adeline pomyliłaś wszystko kompletnie. To nie jest beta z OM.

reklama
Jeżeli weźmiesz ciążowe chorobowe, to nie ma prawa cię zwolnić.
wiem, ale ja l4 będę musiała wziąć od rodzinnego póki co, bo mój powiedział mi ,że musi być serduszko, a ja miałam sytuacje już w tamtym roku w 18 tygodniu urodziłam i musiałam wracać do pracy, także różnie to bywa, wystartuje a przyjdzie mi wracać, muszę to przespać, myślałam żeby ten tydzień dociągnąć i od poniedziałku wziąć chorobowe żeby później 2 tygodnie zostało do wizyty u gina i było coś widać, boję się :( mój sam mąż myśli co zrobić i się stresuję ehhh...

Do góry