reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mi się coś kojarzy ,że miałam wtedy 2tys i był to 6 tydzień więc mogła być możliwa akcja serca, możliwe ,że mi się pomyliło nie dam uciąć sobie ręki :)

Ja już odebrałam bete 6 lipca miałam 31,4 a dziś 177, według kalkulatora beta w normie , ale nadal utwierdza mnie to ,że do zobaczenia serduszka długa droga przede mną skoro to młodziutka ciąża , i jestem w kropce co robić iść do pracy czy po chorobowe nie nawidze stawać w takiej sytuacji już czuję presję. Jeszcze szef ostatnio zrobił zebranie i mówił,że będzie zwalniał za chorobowe, jak mnie się nie uda to już mogę powiedzieć żegnaj firmo :( super naciski człowiek ma i jak tu się nie stresować

Ja widze ze te bety bardzo stresujace są.....ja nie robilam ani razu czekam cierpliwie na wizyte w czwartek i na pewno mi zrobi usg
@Aneczka95_01 a ile mialas poprzednio ?

mi się coś kojarzy ,że miałam wtedy 2tys i był to 6 tydzień więc mogła być możliwa akcja serca, możliwe ,że mi się pomyliło nie dam uciąć sobie ręki :)

Ja już odebrałam bete 6 lipca miałam 31,4 a dziś 177, według kalkulatora beta w normie , ale nadal utwierdza mnie to ,że do zobaczenia serduszka długa droga przede mną skoro to młodziutka ciąża , i jestem w kropce co robić iść do pracy czy po chorobowe nie nawidze stawać w takiej sytuacji już czuję presję. Jeszcze szef ostatnio zrobił zebranie i mówił,że będzie zwalniał za chorobowe, jak mnie się nie uda to już mogę powiedzieć żegnaj firmo :( super naciski człowiek ma i jak tu się nie stresować
Szefa za taki tekst można by było zgłosić do jakiegoś PiP czy gdzieś. Wiem że trudna decyzja ale musisz wybrac to co podpowiada Ci intuicja.

reklama
Do góry