Aneczka85_01
Fanka BB :)
Teraz ja się załamałam bo moja beta to tylko 9092 ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlaczego, a ile miałaś wcześniej?Teraz ja się załamałam bo moja beta to tylko 9092 ;(
Aneczka jaka była pierwsza i jaki masz termin OM ?Teraz ja się załamałam bo moja beta to tylko 9092 ;(
mi lekarz sam zalecił bete , po tych stratach, ale więcej już nie robię ,zresztą 70zł drogą nie chodziJa widze ze te bety bardzo stresujace są.....ja nie robilam ani razu czekam cierpliwie na wizyte w czwartek i na pewno mi zrobi usg
@Aneczka95_01 a ile mialas poprzednio ?
Szefa za taki tekst można by było zgłosić do jakiegoś PiP czy gdzieś. Wiem że trudna decyzja ale musisz wybrac to co podpowiada Ci intuicja.mi się coś kojarzy ,że miałam wtedy 2tys i był to 6 tydzień więc mogła być możliwa akcja serca, możliwe ,że mi się pomyliło nie dam uciąć sobie ręki
Ja już odebrałam bete 6 lipca miałam 31,4 a dziś 177, według kalkulatora beta w normie , ale nadal utwierdza mnie to ,że do zobaczenia serduszka długa droga przede mną skoro to młodziutka ciąża , i jestem w kropce co robić iść do pracy czy po chorobowe nie nawidze stawać w takiej sytuacji już czuję presję. Jeszcze szef ostatnio zrobił zebranie i mówił,że będzie zwalniał za chorobowe, jak mnie się nie uda to już mogę powiedzieć żegnaj firmo super naciski człowiek ma i jak tu się nie stresować
a w tym samym leboratorium robiłaś? Dziwne ,a może powtórz jeszcze po jutrze będziesz mieć pewnośćOst miesiączka 26.5 , 21.6 beta 933 a dzisiaj tylko 9092