reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć dziewczyny, powiedzcie mi czy macie bóle brzucha? Nie jest to stały ból, lecz taki miejscowy przez chwilę i zwykle łapie mnie wieczorem kiedy połoze sie przed telewizorem...zaczynam się martwić, szwagierka mówi że to dziwne bo jej nie bolało nic...w środę mam wizytę u lekarza. A moja beta wynosiła 90 mlU/ml w 4 dniu po spodziewanej @ i później już nie robiłam żebynie stresować się, że jest za mały czy za duży przyrost...

Cześć dziewczyny, powiedzcie mi czy macie bóle brzucha? Nie jest to stały ból, lecz taki miejscowy przez chwilę i zwykle łapie mnie wieczorem kiedy połoze sie przed telewizorem...zaczynam się martwić, szwagierka mówi że to dziwne bo jej nie bolało nic...w środę mam wizytę u lekarza. A moja beta wynosiła 90 mlU/ml w 4 dniu po spodziewanej @ i później już nie robiłam żebynie stresować się, że jest za mały czy za duży przyrost...
Normalne czasem cos zakluje za boli kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze wiec sie nie martw

reklama
Ja tez mam pole brzucha...dokladnie zaczely sie dzien przed spodziewana miesiaczka. Najczesciej w nocy lub kiedy nic nie robie. I to czasem jest ból jak na miesiaczke, czasem kłucie takie promieniujace a raz w nocy jak wstalam do toalety to czulam cala macice, taką ciężką i obolałą...ale ja sie nie przejmuje...tam wszystko teraz rośnie i się zmienia :) Oczywiscie jesli jest to jakis silny bol albo towarzysza temu jakies inne niepokojace objawy to skonsultowalabym to z lekarzem :)

Do góry