Bo ono nie ma 0% wystarczy przeczytać tył opakowania . Wstyd i tyle .No ja nawet boje sie wypic te piwo co ma niby 0,0%
reklama
Kasia323
Fanka BB :)
Dla mnie alkohol teraz nie istnieje i nie wyobrażam sobie mimo chęci czy czegokolwiek lyknac choćby odrobinkę ...tak samo widok kobiety z brzuchem a w ręku fajka !! Nie wierzę że się nie da przez wzgląd na dziecko rzucic ! Sama rzuciłam w tydzień a raczej jednego dnia palilam a na drugi nic i tak jest to tej pory a minął już ponad miesiąc
Kasia323
Lech 0% nie ma w składzie alkoholu, niektóre 0% mają 0,4-0,5Bo ono nie ma 0% wystarczy przeczytać tył opakowania . Wstyd i tyle .
To jak jaz bo tam i tak pewnie jest jakieś 0.2No ja nawet boje sie wypic te piwo co ma niby 0,0%
tikatukatam
Cóż mogę powiedzieć.
Szanuję Twoje zdanie
Nie czuję wstydu z tego powodu. Nie czuję, że zaszkodziłam dziecku i mój lekarz też nie uważał, że w jakikolwiek zaszkodzę dziecku sącząc przez całe popołudnie i noc kieliszek wina do towarzystwa
Oczywiście każda zrobi wszystko zgodnie ze swoim sumieniem i nikt nie musi się ze mną zgadzać (to tak samo jak przed chwilą dyskusja o 500+), więc dla mnie ok, że Ty sądzisz jak sądzisz.
Nie chodziło mi o pochwalenie się, ale pokazanie przez ten wpis, że dla mnie śmieszne jest demonizowanie batona Pawełka, ale to może przez to moje luźne podejście do alkoholu
Szanuję Twoje zdanie
Nie czuję wstydu z tego powodu. Nie czuję, że zaszkodziłam dziecku i mój lekarz też nie uważał, że w jakikolwiek zaszkodzę dziecku sącząc przez całe popołudnie i noc kieliszek wina do towarzystwa
Oczywiście każda zrobi wszystko zgodnie ze swoim sumieniem i nikt nie musi się ze mną zgadzać (to tak samo jak przed chwilą dyskusja o 500+), więc dla mnie ok, że Ty sądzisz jak sądzisz.
Nie chodziło mi o pochwalenie się, ale pokazanie przez ten wpis, że dla mnie śmieszne jest demonizowanie batona Pawełka, ale to może przez to moje luźne podejście do alkoholu
Stokrotenka23
No faktycznie luźne podejście do alkoholu
magdalena.
To nie jestem jedyna wyrodna matka
.... Zjadłam może trzy razy po kawałku tortu z kremem. Z alkoholem. I wypiłam dwa radlery 0%.Pójdę do piekła ....
Ja wzięłam łyka piwa [emoji85] i wypiłam Lecha 0%
Ugryzlabym się w język i napisała że Pawelka można zjeść a nie pisać o winie. Specjalnie dla ciebie zapytam giną w środę co sądzi o kieliszku wina do towarzystwa i napewno napiszę. Osobiście uważam że dla dziecka 9 miesięcy bez kieliszka wina do towarzystwa da się wytrzymać.Cóż mogę powiedzieć.
Szanuję Twoje zdanie
reklama
tikatukatam
Musiałam wygooglować sobie co to jest bo pierwsze słyszałamDawno, dawno temu, po pierwszym porodzie namiętnie piłam Karmi, bo położna zaleciła "na laktację", a ja uwierzyłam autorytetowi medycznemu.
Dziewczyny, was też objęto KOC (skoordynowany program opieki nad ciężarną)?
Ato nie jest tak, że na razie tylko kilka szpitali jest objętych tym programem?
Podziel się: