reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja raz wprost usłyszałam że jestem głupia bo pracuje za 2600 zł netto (mówił to ktoś kto nigdy nie przepracował ani dnia bo ma podobną kwotę w zasiłkach) Temat rzeka :) to wszystko nie jest warte nerwów, spokój to teraz coś dla nas bardzo istotnego!

Od 6 nie śpię i chyba przesadziłam z porządkami więc się położyłam i zjadłam przepyszne śniadanko
Ja dzis do 8 spalam! Pogoda do duuuu i córa ładnie pospała ;-) teraz wskoczyla do lozka, wtulila sie w męża i znowu śpi :p a ja leniuchuje bo po sniadaniu przekopalam szafke corki bo juz miala tam sporo za małych rzeczy i meble poprzestawialam i ciagnie podbrzusze -.-

reklama
Ja raz wprost usłyszałam że jestem głupia bo pracuje za 2600 zł netto (mówił to ktoś kto nigdy nie przepracował ani dnia bo ma podobną kwotę w zasiłkach) Temat rzeka :) to wszystko nie jest warte nerwów, spokój to teraz coś dla nas bardzo istotnego!

Od 6 nie śpię i chyba przesadziłam z porządkami więc się położyłam i zjadłam przepyszne śniadanko
Ja po 5 dniach pracy dzisiaj przespałam do 9:) Tez po pysznym sniadaniu czuje sie dobrze i juz zauwazyłam że chyba nie mam mdłości i wraca mi apetyt:p

Wiesz może w postach tak to wygląda gdy nie ma całego obrazu osoby, ale mnie to już naprawdę nie denerwuje. Jest jak jest, tylko nie lubię takiego przytakiwania dla zasady, jak się z czymś nie zgadzam.
W najbliższym otoczeniu też mam fałszywie samotne matki co pobierają świadczenia i normalnie rozmawiamy i spędzamy ze sobą czas, dla mnie to raczej po prostu wyrażenie swojego zdania.

Mój mąż właśnie wziął dziecko na Wrak Race. Tak się cieszę z chwili dla siebie, że nawet mi nie przeszkadza, że rozwaliło to trochę moje plany bo mieliśmy jechać kupić kapcie do przedszkola, potem do mojego dziadka poinformować o ciąży a potem na kawę do moich rodziców. Trudno z czegoś zrezygnuję dla tej chwili błogości :D

Tu chyba jest wszystko

Załączniki

• Screenshot_20180816-212026.png
    Screenshot_20180816-212026.png
    210,1 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry