reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja raz wprost usłyszałam że jestem głupia bo pracuje za 2600 zł netto (mówił to ktoś kto nigdy nie przepracował ani dnia bo ma podobną kwotę w zasiłkach) Temat rzeka :) to wszystko nie jest warte nerwów, spokój to teraz coś dla nas bardzo istotnego!

Od 6 nie śpię i chyba przesadziłam z porządkami więc się położyłam i zjadłam przepyszne śniadanko
Ja dzis do 8 spalam! Pogoda do duuuu i córa ładnie pospała ;-) teraz wskoczyla do lozka, wtulila sie w męża i znowu śpi :p a ja leniuchuje bo po sniadaniu przekopalam szafke corki bo juz miala tam sporo za małych rzeczy i meble poprzestawialam i ciagnie podbrzusze -.-

reklama
Ja raz wprost usłyszałam że jestem głupia bo pracuje za 2600 zł netto (mówił to ktoś kto nigdy nie przepracował ani dnia bo ma podobną kwotę w zasiłkach) Temat rzeka :) to wszystko nie jest warte nerwów, spokój to teraz coś dla nas bardzo istotnego!

Od 6 nie śpię i chyba przesadziłam z porządkami więc się położyłam i zjadłam przepyszne śniadanko
Ja po 5 dniach pracy dzisiaj przespałam do 9:) Tez po pysznym sniadaniu czuje sie dobrze i juz zauwazyłam że chyba nie mam mdłości i wraca mi apetyt:p

Wiesz może w postach tak to wygląda gdy nie ma całego obrazu osoby, ale mnie to już naprawdę nie denerwuje. Jest jak jest, tylko nie lubię takiego przytakiwania dla zasady, jak się z czymś nie zgadzam.
W najbliższym otoczeniu też mam fałszywie samotne matki co pobierają świadczenia i normalnie rozmawiamy i spędzamy ze sobą czas, dla mnie to raczej po prostu wyrażenie swojego zdania.

Mój mąż właśnie wziął dziecko na Wrak Race. Tak się cieszę z chwili dla siebie, że nawet mi nie przeszkadza, że rozwaliło to trochę moje plany bo mieliśmy jechać kupić kapcie do przedszkola, potem do mojego dziadka poinformować o ciąży a potem na kawę do moich rodziców. Trudno z czegoś zrezygnuję dla tej chwili błogości :D

Tu chyba jest wszystko

Załączniki

• Screenshot_20180816-212026.png
    Screenshot_20180816-212026.png
    210,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry